Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΤτΕ: Επίσκεψη στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια επισκέφθηκε σήμερα, Τρίτη 23 Ιουνίου 2009, ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος κ. Γεώργιος Προβόπουλος.

ΤτΕ: Επίσκεψη στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας
Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια επισκέφθηκε σήμερα, Τρίτη 23 Ιουνίου 2009, ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος κ. Γεώργιος Προβόπουλος και τον ενημέρωσε για τις πρωτοβουλίες της Τράπεζας σχετικά με τη μελέτη για τις οικονομικές και κοινωνικές επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής.

Ο Διοικητής ενημέρωσε την Α.Ε. τον Πρόεδρο ότι είναι η πρώτη φορά στην Ελλάδα που έγκριτοι επιστήμονες διαφορετικών κατευθύνσεων για το κλίμα, το περιβάλλον, την ενέργεια, την οικονομία και την κοινωνία συνεργάζονται για τη μελέτη αυτού του σημαντικού προβλήματος.

Πρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής είναι ο Ακαδημαϊκός καθηγητής κ. Κωνσταντίνος Δρακάτος, οικονομολόγος, και Συντονιστής ο Ακαδημαϊκός καθηγητής κ. Χρήστος Ζερεφός, Φυσικός της Ατμόσφαιρας και Πρόεδρος της Α’ Τάξεως της Ακαδημίας Αθηνών. Η μελέτη έχει ήδη ξεκινήσει από την 1.3.2009 και προβλέπεται να ολοκληρωθεί εντός δύο ετών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v