Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνάντηση ΟΤΟΕ με Αλ. Αλαβάνο

Ο Πρόεδρος της ΟΤΟΕ και μέλη του Προεδρείου συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Α. Αλαβάνο.

Συνάντηση ΟΤΟΕ με Αλ. Αλαβάνο
Ο Πρόεδρος της ΟΤΟΕ και μέλη του Προεδρείου συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Α. Αλαβάνο και άλλα στελέχη του Κόμματος στα πλαίσια των προγραμματισμένων επισκέψεων της ΟΤΟΕ στα Κόμματα του Ελληνικού Κοινοβουλίου με αντικείμενο την Κλαδική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας του 2009 και την αρνητική στάση των εργοδοτικών οργανώσεων των Τραπεζών.

Μετά την ενημέρωση που προηγήθηκε εκ μέρους της ΟΤΟΕ για την προκλητική στάση των Τραπεζιτών και ειδικότερα του Διοικητή της Εθνικής Τράπεζας, κ. Τ. Αράπογλου, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εξεδήλωσε την αλληλεγγύη του Κόμματος στην προσπάθεια και τους αγώνες της ΟΤΟΕ για κατάρτιση Κλαδική Σ.Σ.Ε., επεσήμανε με έμφαση ότι «το θράσος των Τραπεζιτών περισσεύει και έχει ξεπεράσει κάθε όριο ανοχής» και κάλεσε την Κυβέρνηση να παρέμβει και να υποχρεώσει τους τραπεζίτες να σεβαστούν το Σύνταγμα και τους Νόμους, που επιβάλλουν Συλλογικές Διαπραγματεύσεις, αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΟΤΟΕ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v