Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ημερίδα για τα cluster επιχειρηματικότητας

Το Υπουργείο Ανάπτυξης διοργανώνει το συνέδριο «Συνεργατικοί Σχηματισμοί (Clusters) Επιχειρήσεων», τη Δευτέρα 29 Ιουνίου 2009.

Ημερίδα για τα cluster επιχειρηματικότητας
Το Υπουργείο Ανάπτυξης διοργανώνει το συνέδριο «Συνεργατικοί Σχηματισμοί (Clusters) Επιχειρήσεων στους Τομείς Βιο-Αγροδιατροφής, Βιοτεχνολογίας & Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας: Ένα Ευρωπαϊκό Εργαλείο για την Ενίσχυση της Ανταγωνιστικότητας», τη Δευτέρα 29 Ιουνίου 2009 και ώρα 09:00 π.μ. στο ξενοδοχείο Divani Caravel.

Στο συνέδριο θα απευθύνει χαιρετισμό η ηγεσία του ΥΠΑΝ. Η εκδήλωση διοργανώνεται από τη Γενική Γραμματεία Έρευνας & Τεχνολογίας και την Ειδική Γραμματεία για την Ανταγωνιστικότητα, υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθούν τρεις επί μέρους συναντήσεις (workshops) για τη λειτουργία και τη δυναμική των clusters στους τομείς Βιο-Αγροδιατροφής, Βιοτεχνολογίας & Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας. Στους ομιλητές περιλαμβάνονται ειδικοί από την Ελλάδα και το εξωτερικό, μεταξύ των οποίων οι: κ. Β. Μακιός, Corallia Cluster, κ. Dirk Carrez, Διευθυντής Βιοτεχνολογίας EUROPABIO (European Association of Bioindustries), κ. M. Baccanti, Διευθυντής, Dubiotech (Dubai Biotechnology Research Park).

Στόχος του συνεδρίου είναι η πληροφόρηση του ενδιαφερόμενου κοινού για την ευρωπαϊκή πολιτική αναφορικά με τα cluster επιχειρηματικότητας, ως σημαντικό φορέα για την ενίσχυση της περιφερειακής ανταγωνιστικότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://epan2.antagonistikotita.gr/greek/

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v