Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ανάκληση αυτοκινήτων VW TOUAREG

Ο ΓΓΚ κ. Γιάννης Οικονόμου ανακοινώνει ότι η KOSMOCAR, Γενική Αντιπροσωπεία αυτοκινήτων VW στην Ελλάδα, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου εκτελούν πρόγραμμα ανάκλησης αυτοκινήτων VW Touareg.

Ανάκληση αυτοκινήτων VW TOUAREG
Ο Γενικός Γραμματέας Καταναλωτή κ. Γιάννης Οικονόμου ανακοινώνει ότι η εταιρεία KOSMOCAR, Γενική Αντιπροσωπεία αυτοκινήτων VW στην Ελλάδα, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου εκτελούν πρόγραμμα ανάκλησης αυτοκινήτων VW Touareg η οποία αφορά περαιτέρω επισκευαστικές εργασίες στο πίσω σπόιλερ.

Η ανάκληση αφορά 270 οχήματα που πουλήθηκαν από τον Δεκέμβριο του 2007 ως και τον Φεβρουάριο του 2009 στα οποία υπάρχει το ενδεχόμενο να χαλαρώσουν οι στηρίξεις του πίσω σπόιλερ. Δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να αποκολληθεί τελείως από το όχημα το πίσω σπόιλερ κατά τη διάρκεια της πορείας.

Όπως επισημαίνεται, μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί στην Ελλάδα καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Ήδη έχει ξεκινήσει διαδικασία ενημέρωσης των ιδιοκτητών των ανωτέρω οχημάτων, μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν στους κατά τόπους εξουσιοδοτημένους συνεργάτες service VW της εταιρείας KOSMOCAR A.E., για να γίνουν οι απαραίτητες διορθωτικές ενέργειες, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v