Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στον ΣΕΒΑ

Ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Αναψυκτικών (ΣΕΒΑ) που είναι Μέλος του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων (Σ.Ε.Β.Τ.), στην Ετήσια Γ.Σ., στις 15/6/2009, εξέλεξε νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στον ΣΕΒΑ
Ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Αναψυκτικών (ΣΕΒΑ) που είναι Μέλος του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων (Σ.Ε.Β.Τ.), στην Ετήσια Γενική Συνέλευσή του, που πραγματοποιήθηκε στις 15/6/2009, εξέλεξε νέο Διοικητικό Συμβούλιο, η σύνθεση του οποίου έχει ως εξής:

* ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΒΑΣΙΛΗΣ Ε. ΛΩΛΑΣ, (COCA-COLA ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΜΦΙΑΛΩΣΕΩΣ Α.Ε.)
* ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ, (PEPSICO – HBH A.B.E.)
* ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΛΙΑΦΑΣ, (ΨΥΓΕΙΑ ΚΛΙΑΦΑ Α.Ε.)
* ΤΑΜΙΑΣ: ΓΙΩΡΓΟΣ Β. ΚΟΥΡΤΙΔΗΣ, (ΑΦΟΙ Γ. ΚΟΥΡΤΙΔΗ Α.Ε.)
* ΜΕΛΗ: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΣΑΟΥΤΟΣ (ΕΨΑ Α.Ε.), ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΟΥΓΙΟΣ (ΚΟΥΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ Α.Β.Ε.Ε.)

Οπως επισημαίνεται, ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Αναψυκτικών (Σ.Ε.Β.Α.), ιδρύθηκε το 1992 και είναι το επίσημο όργανο εκπροσώπησης των κοινών θέσεων και απόψεων της Ελληνικής Βιομηχανίας Αναψυκτικών σε εθνικό, ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο. Τα Μέλη του εκπροσωπούν σήμερα το μεγαλύτερο μέρος της Ελληνικής Βιομηχανίας Αναψυκτικών. 

Σημειώνεται, ότι ο Σ.Ε.Β.Α. διεκδικεί έναν σημαντικό ρόλο στην εξελικτική πορεία των δρώμενων και των απαιτήσεων στην αγορά του κλάδου, καθώς αναλαμβάνει:

* Να μελετά, να προστατεύει και να προάγει τα εν γένει κοινά συμφέροντα των Μελών του, να συμβάλει στην ανάπτυξη του κλάδου και γενικότερα της εθνικής οικονομίας, σε συνδυασμό με την προστασία του καταναλωτικού κοινού.

* Να συνεργάζεται με τις αρμόδιες Αρχές σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο.

* Να εκπροσωπεί τις Ελληνικές Βιομηχανίες Αναψυκτικών στους αντίστοιχους Οργανισμούς των άλλων Κρατών/Μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v