Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αντίδραση ασφαλιστικών για την οδική βοήθεια

Την έντονη αντίδραση των ασφαλιστικών εταιριών προκαλεί η τροπολογία που προβλέπει ότι οι τοπικοί πάροχοι οδικής βοήθειας μπορούν να συνάψουν σύμβαση συνεργασίας με μία μόνο ασφαλιστική εταιρία μικτής οδικής βοήθειας.

Αντίδραση ασφαλιστικών για την οδική βοήθεια
Την έντονη αντίδραση των ασφαλιστικών εταιριών που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της οδικής βοήθειας προκαλεί η τροπολογία που ψηφίστηκε προχθές το βράδυ και η οποία προβλέπει ότι οι τοπικοί πάροχοι οδικής βοήθειας μπορούν να συνάψουν σύμβαση συνεργασίας με μία μόνο ασφαλιστική εταιρία μικτής οδικής βοήθειας.

Υπενθυμίζεται ότι ο νόμος του υπουργείου Μεταφορών, που αφορούσε στην οργάνωση του κλάδου οδικής βοήθειας και ψηφίστηκε πριν από λίγους μήνες, έδινε τη δυνατότητα στους συνεργάτες να συνάπτουν σύμβαση με πολλές μικτές εταιρίες.

Σύμφωνα με παράγοντες της αγοράς, η τροπολογία αυτή θέτει έναν ακόμη περιορισμό στις επιχειρήσεις του συγκεκριμένου χώρου και τις αναγκάζει να αναπροσαρμόσουν εκ νέου τις στρατηγικές και τη δομή τους, ενώ προσθέτει και ένα ακόμα πρόβλημα στον κλάδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν αποκλείεται ακόμη και εντός της ημέρας να υπάρξει επίσημη αντίδραση από την Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v