Νέος Διοικητής της ΥΠΑ ο Οδυσσέας Βλάμης

Ο Υπουργός Μεταφορών αποδέχθηκε σήμερα την παραίτηση του Διοικητή της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, κ. Κωνσταντίνου Κωνσταντινίδη. Νέος Διοικητής της ΥΠΑ ορίσθηκε ο κ. Λεονάρδος-Οδυσσέας Βλάμης.

Νέος Διοικητής της ΥΠΑ ο Οδυσσέας Βλάμης
Ο Υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών, κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης αποδέχθηκε σήμερα την παραίτηση του Διοικητή της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, κ. Κωνσταντίνου Κωνσταντινίδη, η οποία υποβλήθηκε για προσωπικούς λόγους.

Ο κ. Στυλιανίδης ευχαρίστησε τον κ. Κωνσταντινίδη για τις μέχρι σήμερα παρασχεθείσες υπηρεσίες του, καθώς και για τις επιτυχείς προσπάθειες που κατέβαλε καθ’ όλο το διάστημα της θητείας του για τη βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών που η ΥΠΑ προσφέρει στον κλάδο των αερομεταφορών, ειδικά σε μια συγκυρία όπου η παλαιά Ολυμπιακή τερματίζει τη δραστηριότητά της και στη θέση της αναλαμβάνει μια νέα εταιρεία.

Νέος Διοικητής της ΥΠΑ ορίσθηκε ο κ. Λεονάρδος-Οδυσσέας Βλάμης, μέχρι σήμερα στέλεχος των Ολυμπιακών Αερογραμμών. Ο κ. Βλάμης, Διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός, με δίπλωμα Master του Πανεπιστημίου Bridgeport CT των ΗΠΑ και μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, έχει διατελέσει Διευθύνων Σύμβουλος των «Ολυμπιακών Αερογραμμών» (2004-2007) καθώς και Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος των εταιρειών «Ολυμπιακή Ανώνυμη Ανεφοδιαστική Εταιρεία Αεροπορικού Καυσίμου» (2001 έως σήμερα) του Ομίλου της Ολυμπιακής.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v