Eντοπισμός ηρωϊνης από το Τελωνείο της Ρόδου

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί από υπαλλήλους του Τμήματος Λαθρεμπορίου του Τελωνείου Ρόδου εντοπίστηκαν 5.887,50 γραμμάρια ηρωίνης, την οποία μετέφερε Λιθουανός υπήκοος.

Eντοπισμός ηρωϊνης από το Τελωνείο της Ρόδου
Στο πλαίσιο της αποστολής της, η Γενική Διεύθυνση Τελωνείων και Ειδικών Φόρων Κατανάλωσης του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών κατάφερε σήμερα ένα ακόμη σημαντικό πλήγμα στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, μετά από διασταύρωση και αξιοποίηση στοιχείων.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί από υπαλλήλους του Τμήματος Λαθρεμπορίου και Παραποιημένων Εμπορευμάτων του Τελωνείου Ρόδου εντοπίστηκαν 5.887,50 γραμμάρια ηρωίνης, την οποία μετέφερε Λιθουανός υπήκοος.
 
Η ηρωίνη βρέθηκε σε δύο πλαστικές συσκευασίες κρυμμένες εντός βαλίτσας με διπλά τοιχώματα. Οι πλαστικές συσκευασίες έφεραν δεύτερο πλαστικό περίβλημα και ο χώρος μεταξύ των δύο πλαστικών τοιχωμάτων είχε καλυφθεί με καφέ και μπαχαρικά σε σκόνη για παραπλάνηση του σκύλου ανιχνευτή.
Ο Λιθουανός υπήκοος συνελήφθη, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα και παράλληλα διενεργείται εκτεταμένη συμπληρωματική έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί εάν ο συλληφθείς είναι μέλος κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v