Υπέρ των προώρων εκλογών τάσσεται το ΕΒΕΑ

«Σχέδιο και προσωρινά σκληρές και επώδυνες αλλά μακροπρόθεσμα ευεργετικές αποφάσεις χρειάζεται η χώρα για να βγει από την κρίση», δήλωσε ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ, κ. Κ. Μίχαλος, με αφορμή την προκήρυξη πρόωρων εκλογών.

Υπέρ των προώρων εκλογών τάσσεται το ΕΒΕΑ
«Σχέδιο και προσωρινά σκληρές και επώδυνες αλλά μακροπρόθεσμα ευεργετικές αποφάσεις χρειάζεται η χώρα για να βγει από την κρίση».

Αυτό επισημαίνει σε δήλωσε του ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ, κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος, με αφορμή την προκήρυξη πρόωρων εκλογών τις οποίες και χαρακτήρισε ως τις σημαντικότερες των τελευταίων δεκαετιών για το μέλλον της χώρας.

Παράλληλα σημείωσε ότι εν μέσω της διεθνούς οικονομικής κρίσης, χρειάζεται μια νέα λαϊκή εντολή, ώστε η όποια κυβέρνηση προκύψει, να προχωρήσει με τόλμη στην προώθηση των μέτρων που απαιτούνται, έστω και αν έχει να αντιμετωπίσει αντιδράσεις από συντεχνίες και συμφέροντα.

Για αυτό κάλεσε τους πολιτικούς αρχηγούς να μην χαϊδέψουν προεκλογικά τα αυτιά των ψηφοφόρων και να γεμίσουν την αγορά με νέες ακάλυπτες επιταγές. Ο κ. Μίχαλος υπενθύμισε ότι ΕΒΕΑ, ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα, κατ? επανάληψη είχε επισημάνει ότι μια μακρά προεκλογική περίοδος θα ήταν καταστροφική για την οικονομία και την αγορά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v