Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η Invest in Greece στη ΔΕΘ 2009

Η εταιρία Invest in Greece, ο αρμόδιος εθνικός φορέας προσέλκυσης επενδύσεων στην Ελλάδα, δίνει δυναμικό παρόν στο περίπτερο 17 - stand 1 του Υπουργείου Οικονομία, στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης 2009, από τις 5 - 13/9.

Η Invest in Greece στη ΔΕΘ 2009
Η εταιρία Invest in Greece, ο αρμόδιος εθνικός φορέας προσέλκυσης επενδύσεων στην Ελλάδα, δίνει δυναμικό παρόν στο περίπτερο 17 - stand 1 του Υπουργείου Οικονομία, στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης 2009, από τις 5 έως τις 13 Σεπτεμβρίου.
 
Οι επενδύσεις βρίσκονται στο θεματικό επίκεντρο της εκθεσιακής ενότητας της ΔΕΘ 2009, με τιμώμενη χώρα την Ινδία και με ιδιαίτερα δυναμικό πρόγραμμα εκδηλώσεων οικονομικού και πολιτισμικού περιεχομένου.
 
Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία Invest in Greece θα βρίσκεται παράλληλα στο 5ο Business Forum της 74ης ΔΕΘ, στις 7 και 8 Σεπτεμβρίου, το οποίο φέτος έχει θέμα «INVEST IN… - Άμεσες Ξένες Επενδύσεις - ΑΞΕ: Αδράξτε την Ευκαιρία την Εποχή της Κρίσης» και οι εργασίες του περιλαμβάνουν ειδική ενότητα-εργαστήριο για τις «Επενδυτικές Ευκαιρίες στα Βαλκάνια».

Η εταιρεία Invest in Greece πραγματοποιεί στρατηγικά βήματα προόδου για την προσέλκυση ξένων επενδύσεων, με πιο πρόσφατο από αυτά τη νέα Διαδικασία Ταχείας Αδειοδότησης, “Fast Track”, για επιτάχυνση της υλοποίησης σημαντικών για την Ελληνική οικονομία επενδύσεων στους τομείς που αφορούν στην Βιομηχανία, στην Ενέργεια, στον Τουρισμό, στην Υψηλή Τεχνολογία και Καινοτομία.

Στη φετινή ΔΕΘ οι Έλληνες και ξένοι επιχειρηματίες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν αναλυτικά για το νέο νόμο “Fast Track” από στελέχη της εταιρείας και να λάβουν σχετικό επικοινωνιακό υλικό.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v