ΠΑΣΟΚ: Πλαφόν το 30% του δημοσίου στον ΟΤΕ

Την πρόθεση του ΠΑΣΟΚ να επαναδιαπραγματευθεί την επιστροφή του τελευταίου 5% του ΟΤΕ στο δημόσιο, εξέφρασε ο βουλευτής του κόμματος Χ. Καστανίδης, δίνοντας το στίγμα του οικονομικού προγράμματος του κόμματος.

ΠΑΣΟΚ: Πλαφόν το 30% του δημοσίου στον ΟΤΕ
Την πρόθεση του ΠΑΣΟΚ να επαναδιαπραγματευθεί την επιστροφή του τελευταίου 5% του ΟΤΕ στο ελληνικό δημόσιο, εξέφρασε ο βουλευτής του κόμματος Χάρης Καστανίδης, δίνοντας το στίγμα του οικονομικού προγράμματος του κόμματος.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 9.89, ο κ. Καστανίδης αναφέρθηκε στο οικονομικό πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ και σε ό,τι αφορά τον ΟΤΕ διευκρίνισε ότι το 30% του δημοσίου στον Οργανισμό είναι πλαφόν για το ΠΑΣΟΚ.

Μάλιστα, ο ίδιος ανέφερε ότι θα υπάρξει διαπραγμάτευση με τους μετόχους καθώς το κόμμα του θα διεκδικήσει την επιστροφή του τελευταίου 5% που διατέθηκε στις αρχές του καλοκαιριού, στο πλαίσιο της εφαρμογής της συμφωνίας με την D.T.

Στο μεταξύ και παρά το προεκλογικό σκηνικό, οι εξελίξεις στον Οργανισμό και τις θυγατρικές του προχωρούν. Σε δηλώσεις του στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΤΕ, κ. Παναγής Βουρλούμης, επιβεβαίωσε το αίτημα του Οργανισμού για παράταση ενός έτους για την είσοδο την θυγατρικής ΟΤΕ Properties AEEAΠ, στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

Οι επιπτώσεις στην πορεία της εγχώριας κτηματαγοράς, εξαιτίας και της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας, οδήγησε τον Οργανισμό στην απόφαση να καθυστερήσει την είσοδο στο χρηματιστήριο, του κλάδου ακινήτων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v