Τι απαντά ο Γ. Παπανδρέου στο πρόγραμμα Καραμανλή

Αυξήσεις άνω του πληθωρισμού, περικοπές στις υπερωρίες, στις αμοιβές των στελεχών του Δημοσίου και των δημόσιων επιχειρήσεων περιλαμβάνει η απάντηση του κ. Γ. Παπανδρέου στις εξαγγελίες Καραμανλή, σύμφωνα με το "Βήμα".

Τι απαντά ο Γ. Παπανδρέου στο πρόγραμμα Καραμανλή
Αυξήσεις άνω του πληθωρισμού, περικοπές στις υπερωρίες, στις αμοιβές των στελεχών του Δημοσίου και των δημόσιων επιχειρήσεων περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, η απάντηση του κ. Γ. Παπανδρέου στις εξαγγελίες Καραμανλή, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Βήμα".

Με βάση επίσης όσα αναφέρει η εφημερίδα και σε ό,τι αφορά τη φορολογική πολιτική, η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Λούκα Κατσέλη διευκρίνισε χθες με δηλώσεις της ότι "η μεγάλη αλλαγή στη φορολογία θα είναι η θέσπιση ενιαίας φορολογικής κλίμακας όπου θα μπαίνουν εισοδήματα από όλες τις πηγές".

Πρόσθεσε ότι θα υπάρξει φορολογική ελάφρυνση για ετήσια εισοδήματα έως 30.000 ευρώ, αλλά επιβάρυνση για τα υψηλά εισοδήματα και την ακίνητη περιουσία.

Εξάλλου, όπως αναφέρεται, η απάντηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ προς τον πρωθυπουργό για την οικονομία θα στηριχθεί σε τέσσερις άξονες: στην φορολογική πολιτική, στο φορολογικό σύστημα και στην αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής, στον έλεγχο των δαπανών και στην ενίσχυση της ρευστότητας, της επιχειρηματικότητας και των ΜμΕ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v