Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΣΕΕ: Ζητά παράταση των προγραμμάτων ΕΠΑΕ

Η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου απέστειλε επιστολή προς τον Υπουργό Ανάπτυξης κ. Κωστή Χατζηδάκη με την οποία ζήτησε παράταση συμμετοχής στα προγράμματα Νεανικής και Γυναικείας Επιχειρηματικότητας του ΕΠΑΕ.

ΕΣΕΕ: Ζητά παράταση των προγραμμάτων ΕΠΑΕ
Η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου απέστειλε επιστολή προς τον Υπουργό Ανάπτυξης κ. Κωστή Χατζηδάκη και τον Υφυπουργό Ανάπτυξης κ. Ιωάννη Μπούγα, με την οποία ζήτησε παράταση συμμετοχής στα προγράμματα Νεανικής και Γυναικείας Επιχειρηματικότητας του ΕΠΑΕ.

Πιο συγκεκριμένα στην επιστολή της η ΕΣΕΕ αναφέρει μεταξύ άλλων.

«Όπως μας επισημαίνουν πολλοί Εμπορικοί Σύλλογοι μέλη μας από το σύνολο της Επικράτειας, η προκήρυξη των εθνικών εκλογών, αν μη τι άλλο, έχει αποδιοργανώσει τόσο τους μηχανισμούς υποστήριξης των ευρωπαϊκών προγραμμάτων, όσο και την ομαλή ροή και υποβολή των αιτήσεων υποψηφιότητας προς συμμετοχή σε αυτά.

Σε αυτό το πλαίσιο, παρακαλούμε να μεριμνήσετε για την παράταση της καταληκτικής ημερομηνίας συμμετοχής στα προγράμματα Νεανικής και Γυναικείας επιχειρηματικότητας του ΕΠΑΕ, από 14 Σεπτεμβρίου που είναι σήμερα, στις 30 Οκτωβρίου 2009.

Η ικανοποίηση του παραπάνω αιτήματός μας, θα δώσει την ευκαιρία σε περισσότερους συναδέλφους μας, να συμμετάσχουν στα προγράμματα αυτά, με αποτέλεσμα να έχουν ένα σημαντικό εφόδιο στην προσπάθειά τους να παραμείνουν ανταγωνιστικοί, εν μέσω της έντονης οικονομικής κρίσης που έχει πλήξει την ελληνική οικονομία και κοινωνία».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v