Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Προσφυγή Κ. Γείτονα κατά Μ. Χριστοφοράκου

Την απόφασή του να προσφύγει άμεσα στη Δικαιοσύνη εναντίον του κ. Χριστοφοράκου, μετά τη δημοσίευση αποσπασμάτων της απολογίας του, γνωστοποίησε ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιος Β΄ Αθήνας, Κώστας Γείτονας.

Προσφυγή Κ. Γείτονα κατά Μ. Χριστοφοράκου
Την απόφασή του να προσφύγει άμεσα στη Δικαιοσύνη εναντίον του κ. Μιχάλη Χριστοφοράκου γνωστοποίησε ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιος Β΄ Αθήνας, Κώστας Γείτονας.

Ο κ. Γείτονας, με αφορμή δημοσίευμα της Καθημερινής, σχετικά με την απολογία του κ. Χριστοφοράκου στις γερμανικές αρχές η οποία αφορά και τον πρώην βουλευτή, κάνει λόγο για «εξόφθαλμες συκοφαντίες και αναλήθειες», τονίζοντας ότι ο κ. Χριστοφοράκος συνομολογεί ότι «αποδείξεις φυσικά δεν υπήρχαν».

Όπως επισημαίνει ο κ. Γείτονας, «από την πρώτη ημέρα που περιήλθε σε γνώση μας, ότι υπήρξε αναφορά στην απολογία του κ. Χριστοφοράκου για εμπλοκή του ΠΑΣΟΚ και εμένα προσωπικά, υπήρξε άμεση αντίδραση και διάψευση και λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων για την αποκάλυψη της μεθόδευσης, την ανάδειξη της αλήθειας και την περιφρούρηση του κύρους της πολιτικής και της προσωπικότητας μου. Έτσι το ΠΑΣΟΚ ζήτησε αμέσως από τους δικηγόρους του κ. Χριστοφοράκου να μας δώσουν όλα τα υποτιθέμενα στοιχεία που στηρίζουν τους ισχυρισμούς του. Η απάντηση υπήρξε αρνητική».

«Την επομένη της γραπτής αρνητικής απάντησης των δικηγόρων του κ. Χριστοφοράκου, να παράσχουν στο ΠΑΣΟΚ τα υποτιθέμενα στοιχεία σε σχέση με τις συκοφαντικές κατηγορίες του, απευθύνθηκα, μέσω των πληρεξούσιων δικηγόρων μου, στις αρμόδιες γερμανικές αρχές και δη στην εισαγγελία Μονάχου και ζήτησα με τον πλέον επίσημο τρόπο, να μου χορηγηθούν οι καταθέσεις του και τα υποτιθέμενα στοιχεία που τις συνοδεύουν, προκειμένου να ασκήσω όλα τα νόμιμα δικαιώματα μου. Το αίτημά μου αυτό αξιολογείται ήδη και δεν έχει απαντηθεί μέχρι σήμερα από τις προς άνω δικαστικές αρχές», σημειώνει ο κ. Γείτονας.

«Μετά τη δημοσίευση σήμερα αποσπασμάτων από την απολογία του κ. Χριστοφοράκου, ο οποίος δεν διστάζει να αναφερθεί στο ΠΑΣΟΚ και στο όνομα μου, με εξόφθαλμες συκοφαντίες και αναλήθειες, συνομολογώντας ταυτόχρονα ότι «αποδείξεις φυσικά δεν υπήρχαν», δηλώνω ότι, προσφεύγω άμεσα στη Δικαιοσύνη εναντίον του, προκειμένου να προασπίσω την τιμή και την υπόληψή μου», καταλήγει ο κ. Γείτονας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v