Ευθεία επίθεση Σουφλιά σε Γ. Παπανδρέου για ΔΕΘ

Σκληρή επίθεση στον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γ. Α.Παπανδρέου εξαπέλυσε ο Υπουργός ΠΕΧΩΔΕ Γιώργος Σουφλιάς,μετά τη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα της ΝΔ.

Ευθεία επίθεση Σουφλιά σε Γ. Παπανδρέου για ΔΕΘ
Σκληρή επίθεση στον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Γ. Α.Παπανδρέου, εξαπέλυσε ο Υπουργός ΠΕΧΩΔΕ Γιώργος Σουφλιάς, μετά τη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα της ΝΔ στα γραφεία της οδού Ρηγίλης,υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, μεταδίδει το ΑΠΕ.

Κατηγόρησε τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ για αοριστολογίες, ασάφειες και αντιφάσεις, με αφορμή τα όσα ανακοίνωσε ο Γ. Α. Παπανδρέου στη ΔΕΘ για την οικονομία.

Συγκεκριμένα,ο κ. Σουφλιάς δήλωσε ότι "προ ημερών είχα τονίσει ότι ο κ. Παπανδρέου είναι σημαντικό να μιλήσει τη γλώσσα της αλήθειας για δύο σημαντικά θέματα, για το δημόσιο χρέος και για το έλλειμμα, λόγω του χρέους και της διεθνούς κρίσης, καθώς και για τις διαρθρωτικές αδυναμίες της ελληνικής οικονομίας.

Δυστυχώς δεν συνέβη αυτό. Αντί να εμφανίσει συγκεκριμένο πρόγραμμα με συγκεκριμένες θέσεις υπέπεσε σε αντιφάσεις και γενικολογίες και τα λίγα μέτρα που πρότεινε δεν ανταποκρίνονται στις συνθήκες της οικονομίας".

Ο Υπουργός ΠΕΧΩΔΕ συνέχισε λέγοντας ότι δεν υπάρχει παράδειγμα χώρας παγκοσμίως που να προοδεύει όταν έχει τόσο μεγάλο δημόσιο χρέος.

Εξέφρασε δε την πεποίθηση ότι "οι υποσχέσεις του κ. Παπανδρέου δεν υπάρχει περίπτωση να υλοποιηθούν, αλλά ακόμη και αν υλοποιηθούν θα προκαλέσουν ζημιά στην ελληνική οικονομία".

Χαρακτήρισε παλαιάς κοπής τις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ για τον ρόλο του κράτους και για επιχειρήσεις, όπως ο ΟΤΕ και η Ολυμπιακή.

Καταλήγοντας δε σημείωσε ότι είναι καιρός το ΠΑΣΟΚ να αντιληφθεί την κρισιμότητα της κατάστασης και να χρησιμοποιήσει τη γλώσσα της αλήθειας. Στις παρούσες συνθήκες τα μέτρα δεν μπορεί να είναι ευχάριστα, τα μέτρα που θα ληφθούν θα είναι δυσάρεστα αλλά αναγκαία, συμπλήρωσε.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v