Το 2ο Συνέδριο Credit Risk της ICAP στις 6/10

Δέκα επικεφαλής εταιρειών συζητούν για τη Διαχείριση του Πιστωτικού Κινδύνου
στο 2ο Συνέδριο Credit Risk της ICAP στις 6/10/09. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα και ο καθηγητής του London Business School, Stephen Schaefer.

Το 2ο Συνέδριο Credit Risk της ICAP στις 6/10
Η διεθνής χρηματοπιστωτική κρίση έχει φέρει στο προσκήνιο τη σημαντικότητα της Διαχείρισης Πιστωτικού Κινδύνου για τις εταιρείες. Δεν είναι τυχαίο ότι στην οικονομική αυτή συγκυρία, 10 επικεφαλείς εταιρειών θα συζητήσουν θέμα αυτό στο 2ο Συνέδριο Credit Risk Management της ICAP Group που οργανώνεται την Τρίτη 6 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο DIVANI CARAVEL.

Φέτος θα φιλοξενηθούν οι ακόλουθοι διεθνείς ομιλητές: 

*  Stephen Schaefer, Καθηγητής Finance του London Business School με κεντρική ομιλία σχετική με το τί έχει αλλάξει στη Διαχείριση του Πιστωτικού Κινδύνου 
*  Richard J. Hunter, Διευθύνων Σύμβουλος της FITCH RATINGS με παρουσίαση για το Μέλλον στο Credit Risk Management και προβλέψεις για τα Ratings του 2012 
*  Francois Meunier, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου COFACE ο οποίος θα εστιαστεί στις Βέλτιστες Διεθνείς Πρακτικές του κλάδου.

Τις κεντρικές αυτές ομιλίες θα ακολουθήσει η παρουσίαση των ευρημάτων σχετικής μελέτης της ICAP Group η οποία χαρτογραφεί την εξέλιξη της Πιστοληπτικής Ικανότητας των Ελληνικών Εταιρειών με τα πιο πρόσφατα οικονομικά στοιχεία Ασυνέπειας από τον Ιούλιο του 2008 έως τον Ιούλιο του 2009.

Τέλος, θα οργανωθούν δύο συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης που θα αφορούν αφενός στο Factoring και, αφετέρου, στο τί αναμένουν οι CEOs από τις Οικονομικές Διευθύνσεις των εταιρειών τους σχετικά με τη Διαχείριση Πιστοληπτικού Κινδύνου σε περιόδους κρίσης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v