Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πετραλιά: Επίσκεψη στο ΙΚΑ Αμαρουσίου

Η προκήρυξη για να γίνουν οι 2.000 γιατροί αορίστου χρόνου βρίσκεται ήδη στο Εθνικό Τυπογραφείο, ανακοίνωσε μεταξύ άλλων η κα Φάνη Πάλη Πετραλιά μετά την επίσκεψή στο υποκατάστημα του ΙΚΑ στο Μαρούσι.

Πετραλιά: Επίσκεψη στο ΙΚΑ Αμαρουσίου
Η προκήρυξη για να γίνουν οι 2.000 γιατροί αορίστου χρόνου βρίσκεται ήδη στο Εθνικό Τυπογραφείο, ανακοίνωσε μεταξύ άλλων η υπουργός Απασχόλησης κα Φάνη Πάλη Πετραλιά μετά την επίσκεψή στο υποκατάστημα του ΙΚΑ στο Μαρούσι.

Συγκεκριμένα, η Υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας κα. Φάνη Πάλλη – Πετραλιά μαζί με τον Διοικητή του ΙΚΑ κ. Θεόδωρο Αμπατζόγλου επισκέφθηκε το υποκατάστημα του ΙΚΑ στο Μαρούσι, όπου συνομίλησε με τους γιατρούς καθώς και με τους ασφαλισμένους στον Οργανισμό.

Η Υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας κα. Φάνη Πάλλη – Πετραλιά ακολούθως απήντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων

«Αυτή η προκήρυξη για να γίνουν οι 2.000 γιατροί αορίστου χρόνου βρίσκεται ήδη στο Εθνικό Τυπογραφείο. Πέρασε όλο αυτό το χρονικό διάστημα όλες τις νόμιμες διαδικασίες και τώρα είμαστε σε αυτή την τελική φάση.
 
Ήταν κάτι το όποιο το παλεύαμε θα λέγαμε αρκετό καιρό γιατί οι προσπάθειες, τις όποιες κάναμε είναι οι ασφαλισμένοι του ΙΚΑ και συνταξιούχοι να έχουν όσο γίνεται δυνατόν την καλύτερη ιατρική περίθαλψη.

Όπως γνωρίζετε το νομοσχέδιο για το διαχωρισμό του κλάδου υγείας από τον κλάδο ασφάλισης του ΙΚΑ υπεγράφη από όλους τους Υπουργούς και πέρασε από τον ΑΣΕΠ και ήταν έτοιμο να κατατεθεί στη Βουλή, ακριβώς την ίδια ημέρα που οι εκλογές προκηρύχθηκαν.

Θεωρώ ότι είναι μεγάλη τομή για τον εκσυγχρονισμό του ΙΚΑ και είμαι βεβαία ότι σύντομα θα περάσει από την Βουλή».

Ακολούθως η Υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας κα. Φάνη Πάλλη Πετραλιά επισκέφθηκε τις Σχολές Μαθητείας του ΟΑΕΔ στο Ν. Ηράκλειο, όπου συνομίλησε με τους Καθηγητές.

Η Υπουργός χαρακτήρισε ανάχωμα στην οικονομική κρίση το έργο των Καθηγητών και κυρίαρχο θέμα την σύζευξη της εκπαίδευσης με την αγορά εργασίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v