Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΠΑΣΟΚ: Καμία απόλυση από τα Stage

Όσοι έχουν ήδη τοποθετηθεί, θα ολοκληρώσουν το πρόγραμμα stage στο οποίο έχουν ενταχθεί, διευκρίνησε η πολιτική εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για θέματα Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, Εύη Χριστοφιλοπούλου

ΠΑΣΟΚ: Καμία απόλυση από τα Stage
Όσοι έχουν τοποθετηθεί, θα ολοκληρώσουν το πρόγραμμα stage στο οποίο έχουν ενταχθεί, διευκρίνησε η  πολιτική εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για θέματα Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, Εύη Χριστοφιλοπούλου μετά τις δηλώσεις της υπουργού Απασχόλησης για τους εργαζόμενους σε πρoγράμματα stage.

Αναλυτικά και σύμφωνα με την ανακοίνωση της κα Εύης Χριστοφιλοπούλου, "Είναι προφανές ότι οι σημερινές δηλώσεις της υπουργού Απασχόλησης σε ραδιοφωνικό σταθμό, ότι δήθεν θα απολυθούν τα stage προδίδουν το καθεστώς πανικού που έχει καταλάβει την αποχωρούσα κυβέρνηση, η οποία επιδίδεται εκ νέου στο γνωστό της σπορ της διαστρέβλωσης και παραποίησης των θέσεων και των δεσμεύσεων του ΠΑΣΟΚ".

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έχει διαβεβαιώσει ρητά και κατηγορηματικά ότι θα σταματήσει η μάστιγα της ομηρίας νέων ανθρώπων με stage στο δημόσιο τομέα. Προφανώς όσοι έχουν ήδη τοποθετηθεί, θα ολοκληρώσουν το πρόγραμμα στο οποίο έχουν ενταχθεί.
 
Σε κάθε περίπτωση, η εμπειρία που αποκτάται στο ίδιο αντικείμενο απασχόλησης, είτε στο δημόσιο είτε στον ιδιωτικό τομέα, θα πρέπει να προσμετράται εξίσου στις διαφανείς και αξιοκρατικές προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ που θα γίνουν, λαού θέλοντος επί διακυβέρνησης ΠΑΣΟΚ, στους τομείς που αφορούν το κοινωνικό κράτος, με έμφαση στην παιδεία, υγεία.

Μέσα από το πρόγραμμά για την ανάταξη της οικονομίας, τις δημόσιες επενδύσεις και το συνολικό σχέδιο για την εργασία, το ΠΑΣΟΚ δεσμεύεται να δημιουργήσει πραγματικές προοπτικές απασχόλησης, ιδιαίτερα για τους νέους, τις γυναίκες και τους μακροχρόνια άνεργους συμπολίτες μας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v