Ενημερωτική εκδήλωση από την Invest in Greece

Η Invest in Greece, διοργάνωσε σήμερα ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Ελληνικό Επιχειρηματικό περιβάλλον και επενδυτικές ευκαιρίες» για αποφοίτους του Institute for Management Development (IMD).

Ενημερωτική εκδήλωση από την Invest in Greece
Η Invest in Greece, διοργάνωσε σήμερα ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Ελληνικό Επιχειρηματικό περιβάλλον και επενδυτικές ευκαιρίες» για αποφοίτους του αναγνωρισμένου κύρους διεθνούς ακαδημαϊκού ιδρύματος, “Institute for Management Development (IMD)” και νυν στελέχη μεγάλων εταιρειών, στο ξενοδοχείο Athens Imperial.

Στο θεματικό επίκεντρο του διαλόγου βρέθηκαν θέματα που αφορούν στο σύγχρονο παγκοσμιοποιημένο επιχειρηματικό περιβάλλον, όπως διαμορφώνεται σε μια περίοδο προσπάθειας «εξόδου» από τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης, ενημέρωση για το έργο και την προσφορά της Invest in Greece για την προώθηση, προσέλκυση και υποστήριξη των άμεσων επενδύσεων στην Ελλάδα, καθώς και για τη νέα Διαδικασία Ταχείας Αδειοδότησης, “Fast Track”, σε σχέση με την επιτάχυνση της υλοποίησης σημαντικών για την Ελληνική οικονομία επενδύσεων.

Κύριοι εισηγητές της παρουσίασης ήταν οι κ. Ιωάννης Ρέτσας, Head of Investor Services Unit της Invest in Greece και κ. Ηλίας Ηλιάδης, Investment Promotion Manager της Invest in Greece.

Η Invest in Greece συμβάλλει σταθερά στην καθιέρωση της Ελλάδας, ως επενδυτικού προορισμού στην παγκόσμια επιχειρηματική συνείδηση. Τα πρόσφατα, δε, στοιχεία για την αύξηση των εισροών ξένων κεφαλαίων στην Ελλάδα, κατά 40,5% το 2008, σε σχέση με το 2007, αποδεικνύουν τη δυναμική προοπτική επέκτασης των ξένων επενδυτικών δραστηριοτήτων στην Ελληνική οικονομία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v