Χατζηδάκης: "Υπέρ του δημόσιου χαρακτήρα της ΔΕΗ"

Υπέρ του δημόσιου χαρακτήρα της ΔΕΗ τάσσεται ο υπουργός Ανάπτυξης, Κωστής Χατζηδάκης, όπως αναφέρει σε διευκρινιστική του ανακοίνωση μετά τη συνέντευξη που έδωσε στο euro2day.gr.

Χατζηδάκης: Υπέρ του δημόσιου χαρακτήρα της ΔΕΗ
Υπέρ του δημόσιου χαρακτήρα της ΔΕΗ και της διατήρησης του 51% τάσσεται ο υπουργός Ανάπτυξης, Κωστής Χατζηδάκης, όπως αναφέρει σε διευκρινιστική του δήλωση μετά τη συνέντευξη που έδωσε στο euro2day.gr.

O κ. Χατζηδάκης διαφωνεί με το συνοδευτικό σχόλιο της συνέντευξης ότι "δεν δεσμεύεται για το δημόσιο χαρακτήρα της ΔΕΗ"  με την απάντηση που δίνει στην ερώτηση "Ποιος πιστεύετε ότι θα πρέπει να είναι ο ρόλος της ΔEH σε μια πλήρως απελευθερωμένη αγορά ενέργειας; Θα πρέπει να διατηρήσει τον δημόσιο χαρακτήρα της;".
 
Ειδικότερα, σε νεότερη δήλωσή του (μετά τη δημοσίευση της συνέντευξης στο euro2day) ο υπουργός Ανάπτυξης τονίζει: «Ο σχολιασμός σας σε σχέση με το ποσοστό του κράτους στη ΔΕΗ, παρερμηνεύει την απάντηση που σας έδωσα.  Προφανώς, ισχύουν προγενέστερες θέσεις μου όπου κατ’ επανάληψη διατύπωσα ότι το κράτος θα κρατήσει το 51% της ΔΕΗ. Θεώρησα περιττό να το επαναλάβω ακόμα μία φορά γιατί θεωρώ πως δεν είμαι από αυτούς που αλλάζουν κάθε μέρα θέσεις».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v