Επίθεση χάκερς στο ηλεκτρονικό αρχείο Λ. Κατσέλη

Επίθεση από χάκερς δέχτηκε το ηλεκτρονικό αρχείο του πολιτικού γραφείου της κ. Λούκα Κατσέλη. Οι χάκερς ανήρτησαν υποτιθέμενη δήλωση της τομεάρχη οικονομίας του ΠΑΣΟΚ για πρόσφατες συλλήψεις ατόμων.

Επίθεση χάκερς στο ηλεκτρονικό αρχείο Λ. Κατσέλη
Επίθεση από χάκερς δέχτηκε το ηλεκτρονικό αρχείο του πολιτικού γραφείου της κ. Λούκα Κατσέλη. Οι χάκερς ανήρτησαν υποτιθέμενη δήλωση της τομεάρχη οικονομίας του ΠΑΣΟΚ για πρόσφατες συλλήψεις ατόμων για τη συμμετοχή τους σε τρομορατική οργάνωση. 

Ειδικότερα, η πολιτική εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για θέματα Οικονομίας, Λούκα Κατσέλη, σχετικά με υποτιθέμενη δήλωσή της, η οποία αναρτήθηκε από «χάκερς» στην προσωπική της ιστοσελίδα, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Χθες, δέχθηκε επίθεση από αγνώστους το ηλεκτρονικό αρχείο του πολιτικού μου γραφείου. Οι άγνωστοι «χάκερς», αφού κατέστρεψαν το αρχείο, ανήρτησαν, την ίδια χρονική στιγμή, στην προσωπική μου ιστοσελίδα, υποτιθέμενη δήλωσή μου σχετικά με τις πρόσφατες συλλήψεις ατόμων για συμμετοχή τους σε τρομοκρατική οργάνωση.

Βεβαίως, ουδέποτε έκανα τέτοια δήλωση. Έχω υποβάλει μήνυση κατά αγνώστων και κατήγγειλα αμέσως το γεγονός στο αρμόδιο Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, το οποίο και διερευνά την υπόθεση.

Τέτοιες ενέργειες, 6 ημέρες πριν τις εκλογές, πλήττουν τους δημοκρατικούς θεσμούς. Λυπάμαι, που ο κ. Κουμουτσάκος έσπευσε να αξιοποιήσει την υποτιθέμενη δήλωση, η οποία, προδήλως, σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να εκφράζει ούτε εμένα, ούτε άλλο πολιτικό.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v