Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Επίσκεψη Παπανδρέου σε βιοτεχνία στο Περιστέρι

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Α. Παπανδρέου, επισκέφθηκε σήμερα, βιοτεχνία στο Περιστέρι, όπου συναντήθηκε και συνομίλησε με εργαζόμενους, βιοτέχνες και εκπροσώπους του Προεδρείου του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου της Αθήνας.

Επίσκεψη Παπανδρέου σε βιοτεχνία στο Περιστέρι
Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Α. Παπανδρέου, επισκέφθηκε σήμερα, βιοτεχνία στο Περιστέρι, όπου συναντήθηκε και συνομίλησε με εργαζόμενους, βιοτέχνες και εκπροσώπους του Προεδρείου του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου της Αθήνας, για τα προβλήματα και τις προοπτικές των ελληνικών επιχειρήσεων.

Αμέσως μετά τη συνάντηση, ο Γιώργος Α. Παπανδρέου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

"Χρειάζεται ένας νέος άνεμος αλλαγής για τον επιχειρηματία στη χώρα μας. Να αισθανθεί ότι μπορεί να σταθεί στα πόδια του, ότι δεν χάνει αυτό το οποίο επένδυσε και ότι έχει ένα κράτος αξιόπιστο δίπλα του, για να στηρίξει την υγιή επιχειρηματικότητα στην πράξη, όχι μόνο στα λόγια, με αναθέρμανση και όχι με πάγωμα - που λέει η Νέα Δημοκρατία.

Αναθέρμανση σημαίνει να στηρίξουμε και τον εργαζόμενο. Να προστατέψουμε τα δικαιώματά του. Και αυτό θα κάνουμε. Απέναντι στην ανασφάλιστη εργασία, στις εξοντωτικές αμοιβές και ωράρια, στην ομαδική και ανεξέλεγκτη απόλυση. Και βέβαια, απέναντι και στις άθλιες. πελατειακές πρακτικές των stage.

Γι’ αυτό εμείς, στηρίζοντας με κίνητρα θέσεις εργασίας, στηρίζοντας και προστατεύοντας τον εργαζόμενο και τα δικαιώματά του, θα επενδύσουμε στον εργαζόμενο, με εκπαίδευση, με βοήθεια, ώστε να μπορεί να είναι ελεύθερος να δουλέψει δημιουργικά.

Για μας, είναι πολύ σημαντικό να στηρίξουμε τη μικρομεσαία επιχείρηση και τον εργαζόμενο, γιατί είναι η αιχμή του δόρατος της δημιουργίας στη χώρα μας. Μια δημιουργία, που ξέρουμε ότι η Ελλάδα μπορεί να πετύχει. Και καλώ όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες, να αφήσουμε πίσω αυτή την παρακμή, να πάμε μπροστά, σε μια Ελλάδα ελπίδας και δημιουργίας".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v