Λ. Κατσέλη: Επιβεβαιώθηκε η εισβολή από "χάκερς"

Επιβεβαιώθηκε από το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος η εισβολή «χάκερς» στην ιστοσελίδα της, όπως δήλωσε η πολιτική εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για θέματα Οικονομίας, Λούκα Κατσέλη. Τι απαντά ο Γ. Κουμουτσάκος.

Λ. Κατσέλη: Επιβεβαιώθηκε η εισβολή από χάκερς
Επιβεβαιώθηκε από το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος η εισβολή «χάκερς» στην ιστοσελίδα της, όπως δήλωσε η πολιτική εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για θέματα Οικονομίας, Λούκα Κατσέλη.

Αναλυτικά, η πολιτική εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για θέματα Οικονομίας, Λούκα Κατσέλη, σχετικά με την επιβεβαίωση του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για την εισβολή «χάκερς» στην ιστοσελίδα της, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

"Μετά από την ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, που επιβεβαίωσε την εισβολή αγνώστων στην προσωπική μου ιστοσελίδα και την ανάρτηση δήλωσης που ποτέ δεν έκανα, απομένει ο κ. Κουμουτσάκος να απολογηθεί και να ζητήσει συγγνώμη".

Σε απάντησή του, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, κ. Γ. Κουμουτσάκος τονίζει: "Χαιρόμαστε ειλικρινά που η δική μας έγκαιρη επισήμανση και παρέμβαση οδήγησε την κα Κατσέλη και το επιτελείο της να επιθεωρήσουν και να διορθώσουν μετά από 15 ώρες τη δική της επίσημη ιστοσελίδα και να κάνουν τις δέουσες ενέργειες προς τις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες.

Περιμένουμε ένα ευχαριστώ από την κα Κατσέλη.

Σε κάθε περίπτωση χαιρετίζουμε το γεγονός ότι δεν είπε αυτά για τα οποία, ως οφείλαμε απέναντι στους πολίτες, ζητήσαμε εγκαίρως διευκρινίσεις από το ΠΑΣΟΚ".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v