"Ψήφο συνείδησης" ζήτησε ο Αλ. Τσίπρας

«Ανοιχτές κοινωνικές πληγές» διαπίστωσε στην Κομοτηνή ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέξης Τσίπρας και ζήτησε από τους πολίτες «ψήφο συνείδησης» για να είναι ο ΣΥΡΙΖΑ «παρών δίπλα στην ξεχασμένη κοινωνία».

Ψήφο συνείδησης ζήτησε ο Αλ. Τσίπρας
«Ανοιχτές κοινωνικές πληγές» διαπίστωσε στην Κομοτηνή ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέξης Τσίπρας και ζήτησε από τους πολίτες «ψήφο συνείδησης» για να είναι ο ΣΥΡΙΖΑ «παρών, όπως όλο το προηγούμενο διάστημα, δίπλα στην ξεχασμένη κοινωνία».

«Σήμερα είδαμε ξανά τις εργαζόμενες και τους εργαζόμενους στον Λαναρά που είναι μήνες απλήρωτοι, που τους κοροϊδεύουν, που δεν ξέρουν αν θα συνεχίσουν να δουλεύουν. Είδαμε τους εργαζόμενους της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών, που είναι 20 μήνες απλήρωτοι και βρέθηκαν έξω από την Αγροτική Τράπεζα για να διεκδικήσουν αυτό που δικαιούνται. Από μια τράπεζα η οποία πήρε μεγάλο μέρος των εγγυήσεων και των ρευστών των 28 εκατ. και δεν έχει δώσει τίποτα στην πραγματική οικονομία για να στηρίξει την αγροτική παραγωγή» τόνισε ο κ. Τσίπρας, ο οποίος, επισκέφθηκε την Ενωμένη Κλωστοϋφαντουργία, τους εργαζόμενους της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Ροδόπης και περιόδευσε στην αγορά της Κομοτηνής.

Οπως μεταδίδει το ΑΠΕ, ο πρόεδρος του ΣΥΝ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «έχει οδηγήσει την κοινωνία στην κατάρρευση, στο χείλος του γκρεμού», εκτιμώντας πως «την Κυριακή την περιμένει τη Ν.Δ. μια μεγάλη συντριπτική ήττα», και το ΠΑΣΟΚ γιατί «ζητάει από τους πολίτες λευκή επιταγή» και «θα είναι κυβέρνηση αύριο χωρίς να δεσμεύεται σε τίποτα».

«Η παρουσία μας όλα τα προηγούμενα χρόνια είναι εγγύηση ότι και την επομένη των εκλογών θα σταθούμε μπροστά, μέσα στη Βουλή, μέσα στους αγώνες, στηρίζοντας τις κοινωνικές ανάγκες και τους εργαζόμενους, στηρίζοντας την κοινωνία που περνάει δύσκολα. Αυτό κάναμε κι αυτό θα κάνουμε και την επομένη των εκλογών» υπογράμμισε ο κ. Τσίπρας.

Μετά το τέλος της περιοδείας του, ο κ. Τσίπρας συνέφαγε με τους υποψηφίους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στη Θράκη, όπου συζήτησαν για τις πολιτικές εξελίξεις, ενώ εξέφρασε και την αισιοδοξία του για το εκλογικό ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Ροδόπης. «Δεν περίμενα τέτοια υποδοχή και έχω πολλούς λόγους να πιστεύω ότι το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ στη Ροδόπη θα είναι έκπληξη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέξης Τσίπρας, επικεφαλής αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ, περιόδευσε σήμερα στη Νέα Ιωνία. Επισκέφθηκε τη ΔΟΥ, το ΙΚΑ και την αγορά της περιοχής, ενώ το μεσημέρι μετέβη στο Δημαρχείο, όπου μίλησε σε εργαζόμενους. Το βράδυ, θα μιλήσει σε συγκέντρωση στην Καλαμάτα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v