Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ρέππας: Ξεκινά με "πάγωμα" επιχορηγήσεων

Στις πρώτες κινήσεις του υπουργού Υποδομών ήταν να δοθεί εντολή για «πάγωμα» όλων των εκταμιεύσεων που αφορούν επιχορηγήσεις και χορηγίες του Υπουργείου, ενώ  ζήτησε την κατάργηση των Επιτροπών.

Ρέππας: Ξεκινά με πάγωμα επιχορηγήσεων
Το αργότερο έως αύριο ξεκινάει η διαδικασία για την προκήρυξη των θέσεων των πολιτικών γραμματέων στο υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.
 
Η κίνηση αυτή εντάσσεται, ουσιαστικά, στο πλαίσιο των προεκλογικών εξαγγελιών του σημερινού Πρωθυπουργού, για δικαίωμα συμμετοχής χωρίς αποκλεισμούς και με ανοιχτές διαδικασίες ανθρώπων που έχουν τα προσόντα.

Οι σημερινοί γενικοί γραμματείς του υπουργείου Υποδομών διατηρούν την θέση τους, ωστόσο, ο ρόλος τους είναι καθαρά για ενημέρωση της νέας ηγεσίας και δεν έχουν δικαίωμα υπογραφής.
 
Στις πρώτες κινήσεις του υπουργού Υποδομών ήταν να δοθεί εντολή για «πάγωμα» όλων των εκταμιεύσεων που αφορούν επιχορηγήσεις και χορηγίες σε διάφορα ιδρύματα και φορείς, ενώ ο κ. Δημήτρης Ρέππας ζήτησε την κατάργηση των Επιτροπών στελεχών με υψηλές αμοιβές.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι, η ηγεσία του νέου υπουργείου Υποδομών ενημερώνεται «πυρετωδώς» καθώς πρέπει έως την ερχόμενη εβδομάδα να έχει συντάξει το ενημερωτικό σημείωμα με τις προτεραιότητες, ενόψει των προγραμματικών δηλώσεων του Πρωθυπουργού την ερχόμενη εβδομάδα.

Ολυμπιακή

Εξάλλου, σημειώνεται ότι ολοκληρώνεται η λειτουργία της Ολυμπιακής, η οποία είχε παραταθεί έως τις 8/10 εξαιτίας των εκλογών. Από αύριο αναμένεται να τοποθετηθούν οι υπεύθυνοι εκκαθάρισης. Όπως έγινε γνωστό η Εθνική Κεφαλαίου «μπαίνει» από αύριο στην Ολυμπιακή Υπηρεσίες Α.Ε. προκειμένου να ξεκινήσει την διαδικασία εκκαθάρισης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v