Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΣΕΛΠΕ: Διοργάνωση συνεδρίου στις 30/11

Ο ΣΕΛΠΕ και η Boussias Communications ανακοινώνουν τη διοργάνωση του συνεδρίου ‘The Road to Success in Retail’ στις 30 Νοεμβρίου 2009, στο ξενοδοχείο Grande Bretagne, στην Αθήνα.

ΣΕΛΠΕ: Διοργάνωση συνεδρίου στις 30/11
Ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων & Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ) και η Boussias Communications ανακοινώνουν τη διοργάνωση του συνεδρίου ‘The Road to Success in Retail’ στις 30 Νοεμβρίου 2009, στο ξενοδοχείο Grande Bretagne, στην Αθήνα.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το συνέδριο φιλοξενεί ως κύριο ομιλητή έναν από τους πιο επιτυχημένους εν ενεργεία Retail Managers στον κόσμο, τον Sir Terry Leahy, Chief Executive Officer της Tesco, 3ου μεγαλύτερου ομίλου λιανικών πωλήσεων στον κόσμο.

Όπως επισημαίνεται, ο Leahy θα απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις που θα του υποβάλουν ένα πάνελ Ελλήνων CEO’s και οι σύνεδροι. Στην εισήγηση του, θα καλύψει θέματα ηγεσίας, μάνατζμεντ, εταιρικής διαφάνειας και στρατηγικών εξόδου από την κρίση. Η ομιλία του αναμένεται να αποτελέσει ένα ξύπνημα ιδεών και καινοτομίας για κάθε σύνεδρο, με νέες και εναλλακτικές λύσεις για τα θέματα που τους απασχολούν.

--- Θωράκιση στις προκλήσεις του 2010

Αντιμέτωποι με τις οικονομικές δυσκολίες που εμφανίστηκαν στην αγορά από τα τέλη του 2008, και μπροστά στην αβεβαιότητα του 2010, το ελληνικό λιανεμπόριο και τα στελέχη στα οποία στηρίζεται χρειάζονται νέες ιδέες, νέα ερεθίσματα, γνώση για το τι συμβαίνει, τι έχει πετύχει ή αποτύχει στο εξωτερικό, τι σχεδιάζουν οι μεγάλοι της διεθνούς αγοράς και τι καινούργιο να περιμένουμε.

Σημειώνεται, ότι ο Terry Leahy είναι ο καταλληλότερος expert του λιανεμπορίου, για αυτή την αποστολή. Από το 1997 κατέχει την θέση του CEO της Tesco. Όταν ανέλαβε Marketing Manager το 1981, η Tesco δεν ήταν καν η μεγαλύτερη αλυσίδα super market της Βρετανίας. Με τις στρατηγικές επιλογές του Leahy, την τόλμη του και την εμπνευσμένη καθοδήγηση του, η Tesco επεκτάθηκε σε πολλαπλές νέες δραστηριότητες, εξαπλώθηκε σε 14 χώρες στο εξωτερικό και έφτασε σήμερα να έχει τζίρο πάνω από £ 50 δις και να απασχολεί σχεδόν μισό εκατομμύριο προσωπικό. Οι μελετητές αποδίδουν την τεράστια και διαρκή επιτυχία του Leahy στην έκτη αίσθηση του, στο στυλ hands-on που εφαρμόζει στο management και στην γενναιότητα με την οποία παίρνει αποφάσεις στο marketing.

Ο Terry Leahy θα είναι ο κεντρικός ομιλητής και στο μεγαλύτερο παγκόσμιο συνέδριο λιανεμπορίου, το ‘National Retail Federation’, στη Νέα Υόρκη, στις 12 Ιανουαρίου του ερχόμενου έτους. Έτσι, οι πρωταγωνιστές του ελληνικού λιανεμπορίου θα ακούσουν πρώτοι, αυτά που θα απασχολήσουν την αγορά το 2010.

Το ‘The Road to Success in Retail’ απευθύνεται σε ανώτατα και ανώτερα στελέχη του ελληνικού λιανεμπορίου και των προμηθευτών τους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v