Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Λ. Κατσέλη: Στενότερη συνεργασία με την Κίνα

Θέλουμε να αναπτύξουμε την οικονομική συνεργασία με την Κίνα, δήλωσε η Υπουργός Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Λούκα Τ. Κατσέλη μετά από συνάντηση που είχε με τον Κινέζο πρέσβη.

Λ. Κατσέλη: Στενότερη συνεργασία με την Κίνα
Θέλουμε να αναπτύξουμε την οικονομική συνεργασία με την Κίνα, να ενισχύσουμε τις εμπορικές και τις επενδυτικές μας σχέσεις για αμοιβαίο όφελος και των δύο χωρών, δήλωσε η Υπουργός Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Λούκα Κατσέλη, μετά από συνάντηση που είχε με τον Κινέζο πρέσβη.

Συγκεκριμένα η Υπουργός Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Λούκα Τ. Κατσέλη μετά από συνάντηση που είχε με τον Κινέζο πρέσβη, δήλωσε τα εξής:

«Είναι ιδιαίτερη η χαρά μας που σήμερα επισκέφτηκε το Υπουργείο ο αξιότιμος πρεσβευτής της Κίνας, Luo Linquan. Είναι η πρώτη επίσκεψη ενός διπλωμάτη στο υπουργείο μας. Είχαμε τη δυνατότητα να συζητήσουμε για όλα τα θέματα της συνεργασίας μας, μια συνεργασία στην οποία προσβλέπουν και τα δύο μέρη.

Θέλουμε να αναπτύξουμε την οικονομική συνεργασία με την Κίνα, να ενισχύσουμε τις εμπορικές και τις επενδυτικές μας σχέσεις για αμοιβαίο όφελος και των δύο χωρών.

Πιστεύουμε σε αυτήν τη φιλία και συνεργασία και θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά και οι δύο για να επιλύσουμε όποια προβλήματα έχουν δημιουργηθεί και να προχωρήσουμε μπροστά για μία αποδοτική συνεργασία».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v