Επίσκεψη Δ. Ρέππα στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών

O Yπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Δ. Ρέππας και ο Υφυπουργός κ. Ν. Σηφουνάκης, επισκέφθηκαν σήμερα τα Γραφεία της Διοίκησης και τούς αποθηκευτικούς χώρους των Ολυμπιακών Αερογραμμών στον ΔΑΑ.

Επίσκεψη Δ. Ρέππα στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών
O Yπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Δημήτρης Ρέππας και ο Υφυπουργός κ. Νίκος Σηφουνάκης, επισκέφθηκαν σήμερα τα Γραφεία της Διοίκησης και τούς αποθηκευτικούς χώρους των Ολυμπιακών Αερογραμμών στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση. 

Σκοπός της επίσκεψης ήταν να δοθούν εντολές για τη διασφάλιση των περιουσιακών στοιχείων της εταιρείας που ανήκουν στο ελληνικό δημόσιο και βρίσκονται υπό καθεστώς εκκαθάρισης.

Μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψής τους ο Υπουργός κ. Δημήτρης Ρέππας, δήλωσε τα εξής: 

Η σημερινή παρουσία μας εδώ, αφορά στην προσπάθεια που κάνουμε και στον τομέα των Μεταφορών. Η προσπάθεια αυτή πρέπει να είναι συνεχής. Προσπάθεια για τη φύλαξη των περιουσιακών στοιχείων της παλαιάς «Ολυμπιακής», που αποτελούν περιουσία του ελληνικού λαού, του ελληνικού δημοσίου.

Επειδή είμαστε ακριβώς σε μια μεταβατική περίοδο με την τοποθέτηση εκκαθαριστή, πιστεύουμε ότι πρέπει όλοι, οι μέχρι σήμερα διοικούντες, εμείς και κάθε αρμόδιος, να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, για να περιφρουρήσουμε τα πάγια και άλλα ενεργητικά στοιχεία, δηλαδή την περιουσία της «Ολυμπιακής», ώστε κάποια στιγμή τα αεροπλάνα και τα ανταλλακτικά με σωστή συντήρηση και φύλαξη να μπορούν να αξιοποιηθούν και να αποφέρουν ένα σχετικό κέρδος στο Δημόσιο.

Το λέω αυτό γιατί πολλές φορές παρατηρείται μια αμέλεια όσον αφορά την περιφρούρηση της δημόσιας περιουσίας, η οποία εν συνεχεία απαξιώνεται με συνέπεια το Δημόσιο να χάνει σημαντικά ποσά. Θέλουμε να προλάβουμε. Εμείς για όλα τα θέματα και για το συγκεκριμένο, πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, για αυτό και η επίσκεψή μας συνεχίζεται και στους αποθηκευτικούς χώρους.

Είδαμε τα σχετικά στοιχεία, όσα είναι απαραίτητα, από εκεί και πέρα θα κάνουμε και εμείς από τη δική μας πλευρά αυτό που πρέπει να κάνουμε μέχρι τέλους, να μην υπάρχει το παραμικρό περιθώριο, μέρος της ελληνικής περιουσίας του ελληνικού δημοσίου να απωλεσθεί. Θέλουμε το Δημόσιο να είναι κέρβερος, όσον αφορά στην περιουσία του.

Η σημερινή πολιτική ηγεσία με την παρουσία της εδώ, θέλει να δείξει και να αποδείξει, ότι ενδιαφέρεται για θέματα που αφορούν τη φύλαξη της περιουσίας του ελληνικού λαού.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v