Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βενιζέλος: "Την Τρίτη τα νεότερα για Σκαραμαγκά"

Tς κατάλληλες πρωτοβουλίες για το μέλλον των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά και γενικότερα της ελληνικής ναυπηγικής βιομηχανίας, εξετάζει το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Νεότερη ενημέρωση για το θέμα θα υπάρξει την Τρίτη 20.10.09.

Βενιζέλος: Την Τρίτη τα νεότερα για Σκαραμαγκά
Σε σειρά συσκέψεων που πραγματοποιήθηκαν στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας τις προηγούμενες ημέρες, υπό την προεδρία του Υπουργού Eθνικής Άμυνας κ. Ευάγγελου Βενιζέλου με τη συμμετοχή και του Αναπληρωτή Υπουργού Εθνικής Αμυνας κ. Πάνου Μπεγλίτη, διαμορφώθηκε το πλαίσιο μέσα στο οποίο το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας θα επιδιώξει να βρεθεί, το ταχύτερο δυνατό, λύση στο πρόβλημα της ναυπήγησης των υποβρυχίων του Πολεμικού Ναυτικού στα Ελληνικά Ναυπηγεία Σκαραμαγκά.

Το πλαίσιο αυτό παρουσιάστηκε από τον κ. Ευάγγελο Βενιζέλο σε διυπουργική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες, με τη συμμετοχή του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης κ. Θεόδωρου Πάγκαλου, του Υπουργού Οικονομικών κ. Γεώργιου Παπακωνσταντίνου, του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, της Υπουργού Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας κ. Λούκας Κατσέλη, του Υπουργού Επικρατείας κ. Χάρη Παμπούκη και του Αναπληρωτή Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Πάνου Μπεγλίτη.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας θα κάνει τις απαραίτητες επαφές και διαβουλεύσεις ώστε να διαμορφωθεί μία λύση για τα υποβρύχια το ταχύτερο δυνατό, προκειμένου στη συνέχεια τα Υπουργεία Οικονομικών και Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας να αναλάβουν τις κατάλληλες πρωτοβουλίες για το μέλλον των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά και γενικότερα της ελληνικής ναυπηγικής βιομηχανίας.

Νεότερη ενημέρωση για το θέμα θα υπάρξει την ερχόμενη Τρίτη 20.10.2009.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v