Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Την Κύπρο επισκέπτεται ο Γ. Παπανδρέου

Την πρώτη επίσημη επίσκεψή του στην Κύπρο πραγματοποιεί, από σήμερα, ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Την Κύπρο επισκέπτεται ο Γ. Παπανδρέου
Την πρώτη επίσημη επίσκεψή του στην Κύπρο πραγματοποιεί, από σήμερα, ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου. Το πρόγραμμα της επίσκεψης περιλαμβάνει συνομιλίες με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Δ. Χριστόφια και τους αρχηγούς των κομμάτων, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

O κ. Παπανδρέου αφίχθηκε στο Αεροδρόμιο Λάρνακας πριν από λίγο με την επίσημη αντιπροσωπεία του, με ειδική πτήση από την Αθήνα.

Σύμφωνα πάντα με το ΑΠΕ, στις 12:00 θα μεταβεί στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου θα έχει κατ' ιδίαν συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστόφια, την οποία θα ακολουθήσει διευρυμένη συνάντηση με τη συμμετοχή των δύο αντιπροσωπειών.

Στις 13:40 ο κ. Παπανδρέου θα υπογράψει το Βιβλίο Επισκεπτών και στις 13:45 θα γίνουν δηλώσεις στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Το απόγευμα, θα καταθέσει στεφάνι στα Φυλακισμένα Μνήματα και στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας.

Θα ακολουθήσουν διαδοχικές συναντήσεις με το γ.γ. του ΑΚΕΛ, Άντρο Κυπριανού, τον πρόεδρο του ΔΗΣΥ, Νίκο Αναστασιάδη, τον πρόεδρο του ΔΗΚΟ, Μάριο Καρογιάν, και τον πρόεδρο του ΕΔΕΚ, Γιαννάκη Ομήρου.

Την Τρίτη, το πρωί, ο κ. Παπανδρέου θα έχει χωριστές συναντήσεις με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κόμματος, Δημήτρη Συλλούρη, τη γ.γ. του Κινήματος Οικολόγων Περιβαλλοντιστών, Ιωάννα Παναγιώτου, τον πρόεδρο της Παγκύπριας Επιτροπής Συγγενών Αγνοουμένων, Νίκο Θεοδοσίου, και τον πρόεδρο της Επιτροπής Κατεχόμενων Δήμων, Αλέξη Γαλανό. Στη συνέχεια, θα συναντηθεί στην Αρχιεπισκοπή με τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Χρυσόστομο Β'.

Στις 11:30, ο πρωθυπουργός θα προσφωνήσει Ειδική Συνεδρία της Βουλής και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για την Αθήνα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v