Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Deloitte: Συνέδριο για την έλλειψη ρευστότητας

Η Deloitte διοργανώνει ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον και επίκαιρο συνέδριο με θέμα: "Έλλειψη Ρευστότητας στις Επιχειρήσεις"την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου, στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία.

Deloitte: Συνέδριο για την έλλειψη ρευστότητας
Η Deloitte εγκαινιάζοντας μία σειρά συνεδρίων που αφορούν άμεσα την επιχειρηματική και οικονομική κοινότητα, διοργανώνει ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον και επίκαιρο συνέδριο με θέμα: «Έλλειψη Ρευστότητας στις Επιχειρήσεις, Αναδιάρθρωση & Αναχρηματοδότηση Δανείων και Άρθρο 99 (Ν. 3588/2007)», την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου, στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου εξειδικευμένοι σύμβουλοι και ανώτατα οικονομικά στελέχη επιχειρήσεων θα αναλύσουν εκτενώς τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα οι επιχειρήσεις και τις ενέργειες που θα τους επιτρέψουν να διαγνώσουν έγκαιρα την πραγματική τους κατάσταση, να σχεδιάσουν προγράμματα αναδιοργάνωσης οφειλών και μείωσης κόστους, καθώς και να διαχειριστούν τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε.

Παράλληλα, ανώτατα στελέχη του τραπεζικού τομέα θα αναλύσουν τις ανησυχίες και τον προβληματισμό των τραπεζών και πώς αυτές αντιμετωπίζουν τις αναχρηματοδοτήσεις δανείων και τη ρύθμιση των οφειλών, ενώ εξειδικευμένοι νομικοί θα παρουσιάσουν το νομικό πλαίσιο και την εμπειρία από τη μέχρι σήμερα εφαρμογή του Άρθρου 99.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε Διευθύνοντες Συμβούλους, Οικονομικούς Διευθυντές και Διευθυντές Αναδιάρθρωσης μεγάλων ιδιωτικών επιχειρήσεων, σε ανώτερα και ανώτατα στελέχη τραπεζών, καθώς και σε εξειδικευμένους νομικούς συμβούλους.

Χορηγοί επικοινωνίας της εκδήλωσης είναι η εφημερίδα «Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ», η ιστοσελίδα «Naftemporiki.gr» και το «SBC Business Channel».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v