Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Υπ. Υποδομών: Συνάντηση Ρέππα - Βγενόπουλου

Ο διαγωνισμός για την απελευθέρωση της επίγειας εξυπηρέτησης στα 34 περιφερειακά αεροδρόμια της χώρας απασχόλησε, μεταξύ άλλων, την συνάντηση του υπουργού Υποδομών, κ. Δημήτρη Ρέππα με τον κ. Ανδρέα Βγενόπουλο.

Υπ. Υποδομών: Συνάντηση Ρέππα - Βγενόπουλου
Ο διαγωνισμός για την απελευθέρωση της επίγειας εξυπηρέτησης στα 34 περιφερειακά αεροδρόμια της χώρας απασχόλησε, μεταξύ άλλων, την συνάντηση του υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, κ. Δημήτρη Ρέππα με τον πρόεδρο της Marfin Investement Group κ. Ανδρέα Βγενόπουλο.

Η συνάντηση των δυο ανδρών διήρκησε περίπου δυο ώρες και ο κ. Βγενόπουλος είχε την ευκαιρία να αναλύσει τις θέσεις της εταιρείας του σχετικά με τον επικείμενο διαγωνισμό για το handling.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι, την περασμένη Δευτέρα είχε προηγηθεί διαβούλευση της ηγεσίας του υπουργείου Υποδομών με τους ενδιαφερόμενους Goldair και Swissport, από την οποία απουσίαζε η Olympic Handling. Ο κ. Ρέππας επανέλαβε την θέση του υπουργείου περί διασφάλισης των αρχών της διαφάνειας και του υγιούς ανταγωνισμού σε κάθε διαγωνιστική διαδικασία.

Υπενθυμίζεται ότι, εντός των ημερών θα πρέπει να αναμένεται η προκήρυξη για την επίγεια εξυπηρέτηση 34 περιφερειακά αεροδρόμια αλλά και τα δρομολόγια εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, που στηρίζονται σε διακρατικές συμφωνίες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v