Τ. Μπιρμπίλη:"Θα βρούμε λύσεις για ημιυπαίθριους"

«Οι αποφάσεις των δικαστηρίων είναι πάντοτε σεβαστές και γι αυτό θα βρούμε λύσεις εντός των πλαισίων που προβλέπει το Σύνταγμα», τόνισε η κ. Τίνα Μπιρμπίλη απαντώντας σε ερώτημα που τέθηκε από δημοσιογράφους.

Τ. Μπιρμπίλη:Θα βρούμε λύσεις για ημιυπαίθριους
«Οι αποφάσεις των δικαστηρίων είναι πάντοτε σεβαστές και γι' αυτό θα βρούμε λύσεις εντός των πλαισίων που προβλέπει το Σύνταγμα», τόνισε η υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, κ. Τίνα Μπιρμπίλη απαντώντας σε ερώτημα που τέθηκε από δημοσιογράφους. 

Σημειώνεται ότι ο πρόεδρος του Σ.τ.Ε. δήλωσε στα ΜΜΕ, ότι το Συμβούλιο της Επικρατείας θεωρεί ότι «καμία νομιμοποίηση των ημιυπαίθριων δεν είναι εφικτή στο πλαίσιο του παρόντος Συντάγματος».

Νωρίτερα εντός της ημέρας, η κ. Μπιρμπίλη συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Συμβουλίου Επικράτειας και τον Πρόεδρο του 5ου Τμήματος του Σ.τ.Ε κκ Παναγιώτη Πικραμένο και Κωνσταντίνο Μενουδάκο.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο κτίριο του Σ.τ.Ε με πρωτοβουλία της υπουργού.

Με τη συνάντηση αυτή τόνισε το σημαντικό ρόλο του Συμβουλίου Επικράτειας στην προστασία του Περιβάλλοντος. Με τις αποφάσεις του Σ.τ.Ε έγινε δυνατή η προστασία του Περιβάλλοντος σε περιόδους που δεν είχε γίνει ακόμη αποδεκτό στη χώρα μας ότι το θέμα αυτό είναι ζήτημα που δεν αφορά μόνον το παρόν αλλά και το μέλλον της Ελλάδας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v