Ενημέρωση Γ. Μανιάτη για τον αγωγό ΤΑP

Στο πλαίσιο των προγραμματισμένων επαφών του Υφυπουργού Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής, κ. Γ. Μανιάτη,πραγματοποιήθηκε συνάντηση με εκπροσώπους του Ομίλου για την κατασκευή του αγωγού φυσικού αερίου ΤΑP.

Ενημέρωση Γ. Μανιάτη για τον αγωγό ΤΑP
Στο πλαίσιο των προγραμματισμένων επαφών του Υφυπουργού Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής, κ. Γ. Μανιάτη, στον τομέα των υποδομών ενέργειας της χώρας, πραγματοποιήθηκε σήμερα, 4 Νοεμβρίου 2009, συνάντηση με εκπροσώπους του Ομίλου για την κατασκευή του αγωγού φυσικού αερίου ΤΑP (Trans Adriatic Pipeline – Αγωγός Αδριατικής).

Οι εκπρόσωποι του Ομίλου ενημέρωσαν τον κ. Μανιάτη για το χρονοδιάγραμμα και την πορεία υλοποίησης του έργου, την επιλεγμένη διαδρομή του αγωγού (Θεσσαλονίκη – Αυλώνα Αλβανίας – Πρίντεζι Ιταλίας), τη δυναμικότητα, τις πιθανές πηγές τροφοδοσίας με φυσικό αέριο, καθώς και διάφορα διαδικαστικά ζητήματα.

Παράλληλα, στις 14.00 η Υπουργός Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κα Τίνα Μπιρμπίλη και ο Υφυπουργός κ. Γιάννης Μανιάτης συναντήθηκαν με αντιπροσωπεία της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ αποτελούμενη από τους Νίκο Φωτόπουλο (Πρόεδρο) Ηλία Σταμέλο (Αντιπρόεδρο) Γιώργο Κάτανα (Β’ Αντιπρόεδρο), Ευάγγελο Μποζούλα (Γραμματέα), Ρίζο Ρίζο (οργανωτικό Γραμματέα) και Διονύση Στασινόπουλο (Ταμία). Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v