Συνέδριο Καινοτομίας & Εκπαίδευσης στις 10/11

Το Ελληνο-Aμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο, με τη βοήθεια της Επιτροπή του Καινοτομίας και Εκπαίδευσης, διοργανώνει το Συνέδριο Καινοτομίας & Εκπαίδευσης: Σύμμαχοι για την Επιχειρηματική Ανάπτυξη, την Τρίτη 10 Νοεμβρίου.

Συνέδριο Καινοτομίας & Εκπαίδευσης στις 10/11
Το Ελληνο-Aμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο, με τη βοήθεια της Επιτροπή του Καινοτομίας και Εκπαίδευσης, διοργανώνει το Συνέδριο Καινοτομίας & Εκπαίδευσης: Σύμμαχοι για την Επιχειρηματική Ανάπτυξη, την Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2009, στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία από τις 14:30 μέχρι τις 21:30.

Απώτερος στόχος του συνεδρίου είναι η δημιουργία ενός δυναμικού φόρουμ ανταλλαγής απόψεων και προτάσεων σχετικών με το σχεδιασμό και την εφαρμογή αποτελεσματικών πρακτικών τόσο για τον ιδιωτικό όσο και για το δημόσιο τομέα, με σκοπό την αξιοποίηση και ανάπτυξη της καινοτομίας, της εκπαίδευσης και της διαρκούς μάθησης με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου θα παρουσιαστούν και θα αναλυθούν βέλτιστες πρακτικές, οι οποίες έχουν βρει εφαρμογή στον ιδιωτικό και το δημόσιο τομέα, όπου με τον τρόπο αυτό επιβεβαιώνουν το γεγονός ότι ο συνδυασμός καινοτομίας και εκπαίδευσης αποτελούν μονόδρομο για εκείνες τις επιχειρήσεις, οι οποίες θέλουν να διακριθούν και να ξεχωρίσουν μέσα σε μια διαρκώς αναπτυσσόμενη και ανταγωνιστική αγορά.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου θα αναπτυχθούν και θα καλυφθούν θέματα σε τρεις ενότητες: Καινοτομία και Εκπαίδευση στα πρότυπα της Συνθήκης της Λισαβόνας, Καινοτομία: Μοχλός Ανάπτυξης των επιχειρήσεων και Καινοτομία και Εκπαίδευση: Μονόδρομος για τη μελλοντική επιτυχία της χώρας μας.

Ο πρόεδρος του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου κ. Γιάννος Γραμματίδης υπογραμμίζει τη σημασία της συμμετοχής στο συνέδριο μαθητών του Γενικού Λυκείου, του «ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΠΛΑΤΩΝ» Κατερίνης, που στον Πανελλαδικό διαγωνισμό του ΣΕΝ/JA «Αρτιότερη Εικονική Επιχείρηση» κέρδισαν την πρώτη θέση (με την πρόταση «SUEZ A.E»), εκπροσώπησαν την Ελλάδα στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας, και κατέκτησαν μία αξιόλογη θέση ανάμεσα στις 32 χώρες της Ευρώπης που συμμετείχαν. Στο επικείμενο συνέδριο οι μαθητές θα παρουσιάσουν όχι μόνο το έργο τους αλλά κυρίως τις εμπειρίες τους και θα βραβευθούν γι’ αυτήν την καινοτομική δραστηριότητα. Πρόκειται, τόνισε ο κ. Γραμματίδης, για την επιτομή τής Καινοτομίας στην πράξη.

Το ενδιαφέρον των επιχειρήσεων για την Εκπαίδευση και την Καινοτομία εκδηλώνεται με την υποστήριξη και τη συμβολή τους στην αποτελεσματική διεξαγωγή του σημαντικού αυτού συνεδρίου. Χορηγός του συνεδρίου είναι η Alapis και υποστηρικτές οι: Εθνική Τράπεζα, η Cisco και η Pfizer. Χορηγοί Επικοινωνίας οι: Business Partners, Κέρδος, HR Professional, Net Fax, SBC TV.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v