Olympic Airlines:Ασφαλιστικά μέτρα κατά παλιάς ΟΑ

Την δικαστική οδό επιλέγει η Olympic Air, ζητώντας να απελευθερωθούν οι χώροι που ενοικιάζει για στέγαση της εταιρείας τεχνικής βάσης από εξοπλισμό και ανταλλακτικά που βρίσκονται στην κατοχή της παλαιάς Ολυμπιακής.

Olympic Airlines:Ασφαλιστικά μέτρα κατά παλιάς ΟΑ
Την δικαστική οδό επιλέγει η διοίκηση της Olympic Air, ζητώντας να απελευθερωθούν οι χώροι που ενοικιάζει για την στέγαση της εταιρείας τεχνικής βάσης από εξοπλισμό και ανταλλακτικά που βρίσκονται στην κατοχή της παλαιάς Ολυμπιακής.

Oι χώροι παραμένουν κατειλημμένοι σε βαθμό που η Olympic Engineering δεν μπορεί να τους χρησιμοποιήσει παρότι τους έχει μισθώσει. Ειδικότερα, η διοίκηση της Olympic Air, ύστερα από επανειλημμένα εξώδικα στον εκκαθαριστή να απομακρυνθεί ο μεγάλης αξίας εξοπλισμός αυτός, που έχει εγκαταλειφθεί και απαξιώνεται, προσέφυγε στο Ειρηνοδικείο Κορωπίου ζητώντας τη λήψη ασφαλιστικών μέτρων και την απελευθέρωση των χώρων της "Olympic Engineering", όπως λέγεται πλέον η Τεχνική Βάση, που καταλαμβάνονται από τον παρατημένο εξοπλισμό της παλαιάς εταιρίας.

Σύμφωνα με την αίτηση της Olympic Engineering, το 60% του Κτιρίου 56, δηλαδή στεγασμένοι χώροι 44.839 τ.μ. και όλοι οι χώροι του Κτιρίου 57, εμβαδού 13.112 τ.μ. καταλαμβάνονται από υλικά της παλαιάς εταιρίας με αποτέλεσμα η νέα Ολυμπιακή να μην μπορεί να χρησιμοποιήσει τους χώρους.

Η αίτηση θα δικαστεί στις 25 Νοεμβρίου 2009.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v