Αρνητική η ΓΣΕΕ για επίσπευση συλλογικής σύμβασης

Η κίνηση του ΣΕΒ για επίσπευση της συλλογικής σύμβασης, που δεν τυγχάνει της αποδοχής των άλλων εργοδοτικών οργανώσεων αποτελεί πρόκληση δήλωσε, μεταξύ άλλων ο πρέοδρος της ΓΣΕΕ, Γ. Παναγόπουλος.

Αρνητική η ΓΣΕΕ για επίσπευση συλλογικής σύμβασης
Η κίνηση του ΣΕΒ για επίσπευση της συλλογικής σύμβασης, που δεν τυγχάνει της αποδοχής των άλλων εργοδοτικών οργανώσεων αποτελεί πρόκληση δήλωσε, μεταξύ άλλων ο πρέοδρος της ΓΣΕΕ, Γ. Παναγόπουλος.

Είναι μια απρόκλητη επίθεση σε θεσμούς, που με αγώνες έχουν κατοχυρωθεί, όπως είναι οι ελεύθερες συλλογικές διαπραγματεύσεις και δεν θα μείνει αναπάντητη. Δεν φοβόμαστε τον διάλογο. Γιατί ξέρουμε να αγωνιζόμαστε υπογράμμισε ο κ. Παναγόπουλος.

Να είναι σίγουροι ότι αυτό που θα διεκδικήσουμε είναι πραγματικές αυξήσεις και όχι ψίχουλα υπό το βάρος απειλών, που έχει στο μυαλό της η ηγεσία του ΣΕΒ.

Τι απαντά ο Δ. Δασκαλόπουλος

Ο Πρόεδρος του ΣΕΒ κ. Δημήτρης Δασκαλόπουλος, προσερχόμενος απόψε στην εκδήλωση για την Ετήσια ‘Έκθεση του Ελληνικού Εμπορίου, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, δήλωσε τα εξής:

«Αφού η ΓΣΕΕ δεν θέλει ή δεν μπορεί να ανταποκριθεί στην πρόσκληση ευθύνης του ΣΕΒ για ένα κοινωνικό συμβόλαιο που θα θωρακίζει τα κοινά συμφέροντα εργαζομένων και επιχειρήσεων, τότε οι διαπραγματεύσεις για τη Συλλογική Σύμβαση θα πάρουν το δρόμο τους.»

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v