Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ημερίδα για το αστικό περιβάλλον από το ΤΕΕ

Το ΤΕΕ, οργανώνει την Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο της έκθεσης «POLIS 2009» στη Θεσσαλονίκη, Ημερίδα με θέμα «Αστικό Περιβάλλον και εξοικονόμηση ενέργειας σε συνθήκες Κλιματικής Αλλαγής - Ο ρόλος των ΟΤΑ».

Ημερίδα για το αστικό περιβάλλον από το ΤΕΕ
Το ΤΕΕ, σε συνεργασία με την ΕΕΤΑΑ και την HELEXPO οργανώνει την Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο της έκθεσης «POLIS 2009» στη Θεσσαλονίκη, Ημερίδα με θέμα «Αστικό Περιβάλλον και εξοικονόμηση ενέργειας σε συνθήκες Κλιματικής Αλλαγής - Ο ρόλος των ΟΤΑ».

Στόχος της Ημερίδας είναι η εμπέδωση μιας νέας αντίληψης στη χρήση και κατανάλωση ενέργειας σε συνθήκες Κλιματικής Αλλαγής, στο πλαίσιο της γενικότερης προσπάθειας για μια «Πράσινη Ανάπτυξη». Το ΤΕΕ στην κατεύθυνση αυτή έχει επεξεργαστεί συγκεκριμένες θέσεις και προτάσεις, οι οποίες ασφαλώς και ενδιαφέρουν ιδιαίτερα τους Δημάρχους και τους μηχανικούς του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα.

Με θεματικές ενότητες, όπως η εξοικονόμηση ενέργειας και ο σχεδιασμός αστικού περιβάλλοντος και πρασίνου, θα παρουσιαστούν οι επιστημονικά επεξεργασμένες προτάσεις του ΤΕΕ, κατά τρόπο χρήσιμο τόσο στους φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, όσο και τους μελετητές, κατασκευαστές και προμηθευτές τεχνολογιών και υλικών.

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο Νικ. Γερμανός (αίθουσα Α, 2ος όροφος, Περίπτερο 8), με ώρα έναρξης στις 9 π.μ. και είσοδο ελεύθερη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v