Αρμενάκης: Μετέχουμε στο διάλογο για Ασφαλιστικο

"Πιστεύουμε ότι θα είναι ένας διάλογος χωρίς αιφνιδιασμούς, με αξιοπιστία και ειλικρίνεια", δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ μετά τη συνάντησή του με τον Α. Λοβέρδο στο πλαίσιο του διαλόγου για το Ασφαλιστικό.

Αρμενάκης: Μετέχουμε στο διάλογο για Ασφαλιστικο
"Πιστεύουμε ότι θα είναι ένας διάλογος χωρίς αιφνιδιασμούς, με αξιοπιστία και ειλικρίνεια από όλα τα μέρη", δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ μετά τη συνάντησή του με τον Α. Λοβέρδο στο πλαίσιο της έναρξης του διαλόγου για το Ασφαλιστικό.

Ο κ. Δημήτρης Αρμενάκης δήλωσε: "Αποδεχθήκαμε την πρόσκληση του κ. Υπουργού, της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης και προσήλθαμε σήμερα για την έναρξη του διαλόγου για το Ασφαλιστικό. Θεωρούμε ότι το Ασφαλιστικό είναι θέμα εθνικό και κανείς δεν μπορεί να φυγομαχήσει. Πρέπει να βρούμε λύσεις, είμαστε αναγκασμένοι να βρούμε λύσεις, ούτως ώστε να αυξήσουμε τη μακροβιότητα του συστήματος και να δώσουμε σιγουριά στις επόμενες γενιές. Πιστεύουμε στο διάλογο, μετέχουμε στο διάλογο, θα κάνουμε προτάσεις σ’ αυτό το διάλογο. Συμφωνήσαμε στη μέθοδο του διαλόγου και πιστεύουμε ότι θα είναι ένας διάλογος χωρίς αιφνιδιασμούς, με αξιοπιστία και ειλικρίνεια από όλα τα μέρη".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v