ThyssenKrupp:Πολλοί ενδιαφερόμενοι για Σκαραμαγκά

Η ThyssenKrupp έχει λάβει εκδηλώσεις ενδιαφέροντος εξαγοράς των ελληνικών ναυπηγείων του Σκαραμαγκά από πολλά ενδιαφερόμενα μέρη, ενόψει της λήξης των προσφορών στις 4 Δεκεμβρίου.

ThyssenKrupp:Πολλοί ενδιαφερόμενοι για Σκαραμαγκά
Η ThyssenKrupp έχει λάβει εκδηλώσεις ενδιαφέροντος εξαγοράς των ελληνικών ναυπηγείων του Σκαραμαγκά από πολλά ενδιαφερόμενα μέρη, ενόψει της λήξης των προσφορών στις 4 Δεκεμβρίου, ανακοίνωσε ο γερμανικός όμιλος χαλυβουργίας και ναυπηγικής.

Ο αγοραστής θα πληρώσει στην ThyssenKrupp το ποσό του 1 ευρώ και τμήμα των 220 εκατ. ευρώ τα οποία χρωστά στα ναυπηγεία η ελληνική κυβέρνηση, δήλωσε στέλεχος της ThyssenKrupp, ο κ. Olaf Berlien, χωρίς να προσδιορίσει τους ενδιαφερόμενους.

Η συμφωνία ενδεχομένως να ολοκληρωθεί τον Φεβρουάριο ή Μάρτιο και ο αγοραστής θα πρέπει να αποδείξει ότι έχει αρκετά χρήματα ώστε να συντηρήσει τις εγκαταστάσεις, δήλωσε ο Berlien.

Σύμφωνα με ξεχωριστή δήλωση του ιδίου στελέχους, η ThyssenKrupp ακύρωσε τα σχέδια πώληση του βραχίονα αυτοματισμού Camshaft και πιθανόν να ακυρώσει την πώληση του βραχίονα Presta Steering.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v