Επιστολή Παπακωνσταντίνου προς κοινωνικούς φορείς

Σε διάλογο για την αναμόρφωση του φορολογικού συστήματος καλεί με επιστολή του, ο υπουργός Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου τους κοινωνικούς και επαγγελματικούς φορείς, όπως μετέδωσε το ΑΠΕ.

Επιστολή Παπακωνσταντίνου προς κοινωνικούς φορείς
Σε διάλογο για την αναμόρφωση του φορολογικού συστήματος καλεί με επιστολή του, ο υπουργός Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου τους κοινωνικούς και επαγγελματικούς φορείς, όπως μετέδωσε το ΑΠΕ. 

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με την επιστολή του υπουργού οικονομικών, καλεί τους φορείς να απαντήσουν έως τις 7/12 εάν θα συμμετάσχουν στο διάλογο για την αναμόρφωση του φορολογικού συστήματος.

Παράλληλα σημειώνεται ότι οι αλλαγές που θα περιλαμβάνονται στο νομοσχέδιο- το οποίο θα κατατεθεί το Μάρτιο στη Βουλή- θα αφορούν τη φορολόγηση των φυσικών και νομικών προσώπων, τη φορολογία περιουσίας, τους έμμεσους φόρους, τα συστήματα ελέγχου και την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής.

Επιπλέον στην επιστολή αναφέρεται ότι η διαβούλευση με τους εκπροσώπους των φορέων δεν θα αφορά μόνο το διάλογο αλλά και την ενεργή συμμετοχή τους στις νομοπαρασκευαστικές ομάδες εργασίας από κοινού με τους υπηρεσιακούς παράγοντες του υπουργείου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v