Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στη Βουλή οι δικογραφίες για φορτηγά ΔΧ

Στην Βουλή προκειμένου να διερευνηθούν ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες των πρώην υπουργών Μεταφορών Μιχάλη Λιάπη και Ευριπίδη Στυλιανίδη οι δικογραφίες που αφορούν υποθέσεις χορήγησης παράνομων αδειών φορτηγών ΔΧ.

Στη Βουλή οι δικογραφίες για φορτηγά ΔΧ
Στην Βουλή προκειμένου να διερευνηθούν ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες των πρώην υπουργών Μεταφορών Μιχάλη Λιάπη και Ευριπίδη Στυλιανίδη καθώς και του πρώην υφυπουργού Μεταφορών Μιχάλη Μπεκίρη διαβιβάστηκαν από τον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Νικόλαο Παντελή οι τρεις δικογραφίες που αφορούν υποθέσεις χορήγησης παράνομων αδειών, φορτηγών αυτοκινήτων και βυτιοφόρων δημόσιας χρήσης.

Στο διαβιβαστικό που απέστειλε ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου επισημαίνεται ότι οι ποινικές ευθύνες του κ. Λιάπη έχουν παραγραφεί, ωστόσο κατά το τυπικό αυτό θα πρέπει να κριθεί από την Βουλή.

Η υπόθεση ήρθε στο φως με αφορμή έγγραφο του γενικού διευθυντή Δημόσιας Διοίκησης Λεωνίδα Ρακιντζή στο οποίο αναφερόταν ότι αναρμοδίως οι υπουργοί Μεταφορών έδιναν εντολές στην νομαρχική αυτοδιοίκηση να χορηγεί άδειες για φορτηγά και βυτιοφόρα αυτοκίνητα Δημόσιας Χρήσης για τις οποίες είχε διαπιστωθεί ότι δεν υπήρχαν τα απαραίτητα δικαιολογητικά ή είχαν πλαστογραφηθεί.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v