Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνάντηση Λ. Κατσέλη με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής

Το Ιωνικό Χωριό στην Ελλάδα, θα φτιαχτεί, έτσι που να μπορεί να φιλοξενήσει νέα παιδιά της τρίτης και τέταρτης γενιάς, βεβαίωσε η Υπουργός Οικονομίας,Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Λ. Κατσέλη, τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής.

Συνάντηση Λ. Κατσέλη με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής
Το Ιωνικό Χωριό στην Ελλάδα, θα φτιαχτεί, έτσι που να μπορεί να φιλοξενήσει νέα παιδιά της τρίτης και τέταρτης γενιάς, βεβαίωσε η Υπουργός Οικονομίας,Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Λ. Κατσέλη, τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής σε σημερινή τους συνάντηση.

 Αναλυτικά η υπουργός Λ. Κατσέλη δήλωσε ότι "Ήταν ιδιαίτερη τιμή να είμαι σήμερα εδώ με τον Μακαριότατο, να μιλήσουμε για ζητήματα που αφορούν στην Εκκλησία, στην Ελληνική κοινότητα και στο πραγματικά σημαντικό έργο το οποίο κάνει η Αρχιεπισκοπή και ο ίδιος ο Αρχιεπίσκοπος.

Φεύγοντας δεσμεύτηκα το Ιωνικό Χωριό στην Ελλάδα, να φτιαχτεί, έτσι που να μπορεί πραγματικά να φιλοξενήσει νέα παιδιά της τρίτης και τέταρτης γενιάς. Να μπορούν αυτά τα παιδιά να έρχονται στην Ελλάδα σε συνθήκες οι οποίες πραγματικά είναι κατάλληλες για να έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τη χώρα τους, τον πολιτισμό της, τη γλώσσα της και να γίνουν οι καλύτεροι πρεσβευτές της».

Απο τη πλευρά του ο Αρχιεπίσκοπος σημείωσε ότι "Ήταν τιμή και χαρά για την Αρχιεπισκοπή γιατί είχαμε μια πάρα πολύ ωραία ανταλλαγή απόψεων.

Είχαμε μια πολύ εποικοδομητική, πολύ ουσιαστική συζήτηση και για τα θέματα της Ελλάδος. Υπάρχει πάρα πολύ ενδιαφέρον από πλευράς Ομογένειας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v