Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συμφωνία συνεργασίας Μηχανικών Ελλάδας - Κύπρου

Στις 27/11 στον Σύλλογο Πολιτικών Μηχανικών Ελλάδας (Σ.Π.Μ.Ε.) πραγματοποιήθηκε κοινή σύσκεψη με τον αντίστοιχο σύνδεσμο της Κύπρου (Σ.Π.Μ.Α.Κ.). όπου υπογράφτηκε συμφωνία συνεργασίας.

Συμφωνία συνεργασίας Μηχανικών Ελλάδας - Κύπρου
Στις 27/11 στον Σύλλογο Πολιτικών Μηχανικών Ελλάδας (Σ.Π.Μ.Ε.) πραγματοποιήθηκε κοινή σύσκεψη με τον αντίστοιχο σύνδεσμο της Κύπρου (Σ.Π.Μ.Α.Κ.). όπου υπογράφτηκε συμφωνία συνεργασίας, προκειμένου να προωθηθεί η στενότερη συνεργασία των δύο Συλλόγων.
 
Σκοπός είναι η παροχή διευκολύνσεων του κάθε συλλόγου προς τα μέλη του άλλου, η ανταλλαγή γνώσεων και εμπειριών και γενικά η προώθηση και ανάδειξη των θεμάτων που αφορούν το επάγγελμα του Πολιτικού Μηχανικού. Η συζήτηση διεξήχθη σε κλίμα αμοιβαιότητας και με διάθεση συνεργασίας και από τις δύο πλευρές.

Στην σύσκεψη παρόντες ήταν ο Νίκος Ζυγούρης Πρόεδρος του Σ.Π.Μ.Ε, ο Παναγιώτης Αντιβαλίδης Α΄ Αντιπρόεδρος Σ.Π.Μ.Ε, η Κάλλη Κώστα Β΄ Αντιπρόεδρος Σ.Π.Μ.Ε, ο Μιχάλης Φώλας αν. Γενικός Γραμματέας Σ.Π.Μ.Ε, ο Αριστείδης Καρλαύτης Ταμίας Σ.Π.Μ.Ε και οι Σύμβουλοι Σ.Π.Μ.Ε : Γιάννης Κοτζαμπασάκης, Παναγιώτης Χριστόφας, Βασίλης Μπαρδάκης, Νίκος Μήλης, Γιώργος Πιττός και Νίκος Μακρόπουλος. Η αντιπροσωπεία του Σ.Π.Μ.Α.Κ. αποτελείτο από τον Αντώνη Πελεκάνο Πρόεδρο Σ.Π.Μ.Α.Κ., τον Γιώργο Χριστοφόρου Πρόεδρο Σ.Π.Μ.-Σ.Π.Μ.Α.Κ., τον Πάρη Σκούλουκο Πρόεδρο Επαρχιακού Τμήματος Λευκωσίας/Κερύνειας του Σ.Π.Μ.Α.Κ., , τον Ανδρέα Πολυκάρπου, Πανίκκο Φλούρη, Πρόδρομο Χρυσανδρέα και την Σωτηρούλα Θωμά Σερράνο.

Το Σαββάτο 28 Νοεμβρίου 2009 ακολούθησε επίσκεψη 50 Κυπρίων συναδέλφων στο νέο Μουσείο της Ακρόπολης. Εκεί είχε διοργανωθεί ξενάγηση με φροντίδα του συν. Νίκου Δαμαλίτη. Στην ξενάγηση παρευρέθησαν οι συν. Νατάλης Πέτροβιτς (μελετητής) και Γιάννης Σταθόπουλος (μελετητής) ο οποίοι είχαν συμμετάσχει στην μελέτη του Νέου μουσείου. Οι συνάδελφοι μελετητές παρουσίασαν στοιχεία από την μελέτη και την κατασκευή του κτιρίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v