Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στις 17/12 η συνάντηση Λοβέρδου- ΟΤΟΕ- Τραπεζιτών

Την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2009 και ώρα 3 μ.μ. θα γίνει η αναβληθείσα τριμερής συνάντηση του Υπουργού Εργασίας και Κοιν. Ασφάλισης, κ. Α. Λοβέρδου με την ΟΤΟΕ και τις εργοδοτικές οργανώσεις των Τραπεζών.

Στις 17/12 η συνάντηση Λοβέρδου- ΟΤΟΕ- Τραπεζιτών
Την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2009 και ώρα 3 μ.μ. θα γίνει η αναβληθείσα τριμερής συνάντηση του Υπουργού Εργασίας και Κοιν. Ασφάλισης, κ. Α. Λοβέρδου με την ΟΤΟΕ και τις εργοδοτικές οργανώσεις των Τραπεζών (Ελληνική Ένωση Τραπεζών και Ένωση Συνεταιριστικών Τραπεζών Ελλάδος).

Η συνάντηση, που πραγματοποιείται μετά από πρόσκληση του Υπουργού Εργασίας, θα έχει ως θέμα τη θεσμική διασφάλιση των συλλογικών διαπραγματεύσεων μεταξύ των δύο πλευρών (ΟΤΟΕ – Τραπεζών), όπως προβλέπεται από το Σύνταγμα και τους Νόμους.

Η ΟΤΟΕ, όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωσή της, θα προσέλθει στην Τριμερή συνάντηση με την ελπίδα, ότι οι Τράπεζες θα εγκαταλείψουν την τακτική των υπεκφυγών και της αδιαλλαξίας που ακολούθησαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα και θα ανταποκριθούν στο εξής στον κοινωνικό διάλογο και τις συλλογικές διαπραγματεύσεις με την ΟΤΟΕ, στα πλαίσια των υποχρεώσεών τους, ειδικότερα τώρα που η δύσκολη οικονομική συγκυρία για τη χώρα και την ελληνική οικονομία απαιτεί αυξημένη κοινωνική υπευθυνότητα από όλους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v