Παπακωνσταντίνου: "Εχουμε δώσει δείγματα γραφής"

Eχουμε δώσει σοβαρά δείγματα γραφής τόνισε ο κ. Παπακωνσταντίνου μετά τη συνάντηση με τη Γαλλίδα ομόλογό του C. Lagarde.

Παπακωνσταντίνου: Εχουμε δώσει δείγματα γραφής
"Eχουμε δώσει σοβαρά δείγματα γραφής" τόνισε ο κ. Παπακωνσταντίνου μετά τη συνάντηση που πραγματοποίησε χθες με τη Γαλλίδα ομόλογό του, C. Lagarde, υπογραμμίζοντας ότι "πρέπει να πείθουμε στην πράξη ότι γίνονται αυτά τα οποία λέμε".

Όπως ανέφερε ο Υπουργός Οικονομικών "τον Ιανουάριο κατατίθεται στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή το Πρόγραμμα Σταθερότητας και Ανάπτυξης, όπου θα υπάρξει πλήρης περιγραφή όλων αυτών των μέτρων, που ανακοίνωσε, ο Πρωθυπουργός και η ποσοτικοποίησή τους.

Κάποια από τα μέτρα αυτά έχουν άμεση απόδοση, κάποια από τα μέτρα αυτά έχουν να κάνουν με τη φορολογική μεταρρύθμιση, που θα έρθει στη Βουλή για ψήφιση το Φεβρουάριο"
.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι σε κάθε περίπτωση, η προσπάθεια έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό, εδώ και αρκετές εβδομάδες.

"Ο προϋπολογισμός που καταθέσαμε δείχνει την προσπάθεια μείωσης του ελλείμματος και πιστεύω ότι, όσο περνάει ο καιρός, τόσο ότι θα πείθουμε τους Έλληνες πολίτες, καταρχάς, και στη συνέχεια τους Ευρωπαίους εταίρους και τις διεθνείς αγορές", υπογράμμισε ο κ. Παπακωνσταντίνου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v