Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Με την ΕΕΤ συναντάται ο Γ. Προβόπουλος

Οι συνέπειες από τις συνεχείς υποβαθμίσεις της ελληνικής οικονομίας και το νομοσχέδιο για τη ρευστότητα των επιχειρήσεων αποτελούν τα δύο βασικά θέματα συζήτησης μεταξύ των τραπεζιτών και του διοικητή της ΤτΕ.

Με την ΕΕΤ συναντάται ο Γ. Προβόπουλος
Οι συνέπειες από τις συνεχείς υποβαθμίσεις της ελληνικής οικονομίας και κατ’ επέκταση του τραπεζικού κλάδου και το νομοσχέδιο για τη ρευστότητα των επιχειρήσεων που προωθεί η κυβέρνηση αποτελούν τα δύο βασικά θέματα συζήτησης μεταξύ των τραπεζιτών και του διοικητή της ΤτΕ.

Η συνάντηση των δύο πλευρών ξεκίνησε πριν από λίγα λεπτά κατόπιν σχετικού αιτήματος από το προεδρείο της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Προβόπουλος βρέθηκε χθες στη συνεδρίαση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, στην ατζέντα της οποίας υπήρχε και το πρόβλημα της ελληνικής οικονομίας, και αναμένεται να ενημερώσει τους τραπεζίτες για το κλίμα που επικρατεί στις Βρυξέλλες όσον αφορά στην Ελλάδα.

Για το νομοσχέδιο της ρευστότητας οι τραπεζίτες θα ζητήσουν από τον κ. Προβόπουλο να μάθουν τις θέσεις της ΤτΕ και τα σημεία στα οποία συμφωνεί ή διαφωνεί.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v