Ημερίδα του ΕΒΕΑ στις 21/12/09

Το ΕΒΕΑ διοργανώνει ειδική εκδήλωση με θέμα: «Αποτύπωση της κρίσης: προτάσεις για την έξοδο». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2009.

Ημερίδα του ΕΒΕΑ στις 21/12/09
Η οικονομική κρίση, που πλήττει εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα τη χώρα μας, φέρνοντας σε αδιέξοδο πολλές ελληνικές επιχειρήσεις μας επιβάλλει τη συνεργασία και τη συναίνεση της πολιτείας με τους παραγωγικούς φορείς της χώρας μας και αποτελεί πρόκληση ευθύνης για όλους μας.

Στο πλαίσιο αυτό η Διοίκηση του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών διοργανώνει ειδική εκδήλωση με θέμα: «Αποτύπωση της κρίσης: προτάσεις για την έξοδο»
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2009 και ώρα 11.00 στην αίθουσα «ΕΡΜΗΣ» του ΕΒΕΑ, 6ος όροφος, Ακαδημίας 7 -9.

Το θέμα θα αναλύσουν ως ομιλητές οι κ.κ.: 
* Μιχάλης Σάλλας, Πρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώς 
* Πέτρος Δούκας, π. υφυπουργός Εξωτερικών 
* Γιάννης Στουρνάρας, Καθηγητής Οικονομικών Παν/μιου Αθηνών, Επιστημονικός Δ/της του ΙΟΒΕ 
* Γκίκας Α. Χαρδούβελης, Οικονομικός Σύμβουλος Ομίλου Eurobank EFG, Καθηγητής Χρηματοοικονομικής Παν/μιου Πειραιά 
* Γιάννος Παπαντωνίου, π. Υπουργός Οικονομίας & Οικονομικών 
* Κωνσταντίνος Μίχαλος, Πρόεδρος ΕΒΕΑ

Θεωρώντας τη συμβολή όλων ουσιαστική για την ανάδειξη των κυρίαρχων ζητημάτων που προβληματίζουν σήμερα τόσο τις ελληνικές επιχειρήσεις όσο και την ελληνική κοινωνία αλλά και για την ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων για την έξοδο από την κρίση, η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v