Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Επισκέψεις ΣΕΠΕ στις περιφερειακές διευθύνσεις

Ο Ειδικός Γραμματέας του Σ.ΕΠ.Ε κ. Μιχαήλ Χάλαρης, επισκέφτηκε σήμερα την Περιφερειακή Διεύθυνση Κοινωνικών Επιθεωρητών Αθηνών, το Τμήμα Κοινωνικής Επιθεώρησης Ανατολικού Τομέα Αθηνών και το ΚΕΠΕΚ Αθηνών και Κρήτης.

Επισκέψεις ΣΕΠΕ στις περιφερειακές διευθύνσεις
Ο Ειδικός Γραμματέας του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας (Σ.ΕΠ.Ε) κ. Μιχαήλ Χάλαρης, επισκέφτηκε σήμερα την Περιφερειακή Διεύθυνση Κοινωνικών Επιθεωρητών Αθηνών, το Τμήμα Κοινωνικής Επιθεώρησης Ανατολικού Τομέα Αθηνών και το ΚΕΠΕΚ Αθηνών και Κρήτης.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ο Ειδικός Γραμματέας ενημερώθηκε για την υπάρχουσα κατάσταση και τα προβλήματα της υπηρεσίας, συνομίλησε με το σύνολο του προσωπικού και τους παρευρισκόμενους πολίτες, ενώ ενημερώθηκε και για τα ειδικότερα θέματα των Υπηρεσιών από τους Επιθεωρητές.

Η ενέργεια αυτή είναι η απαρχή μιας σειράς επισκέψεων ανά την Ελλάδα για την πληρέστερη καταγραφή και βελτίωση των λειτουργιών του Σώματος, στο πνεύμα των δεσμεύσεων της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων αλλά και του Πρωθυπουργού κ. Γιώργου Παπανδρέου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v