Πιστώσεις 13,6 εκ. για οδικά έργα και Τέμπη

Εγκρίθηκαν την παραμονή Χριστουγέννων από τον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Δημήτρη Ρέππα πιστώσεις συνολικού ύψους 13.600.000 ευρώ για τις Περιφέρειες Θεσσαλίας, Δυτικής και Κεντρικής Μακεδονίας.

Πιστώσεις 13,6 εκ. για οδικά έργα και Τέμπη
Από το Υπουργείο Υποδομών ανακοινώνεται ότι σε πλήρη εγρήγορση βρίσκεται ο κρατικός μηχανισμός προκειμένου να συνεχισθεί απρόσκοπτα η κυκλοφορία των οχημάτων από τις παρακαμπτήριες οδούς της ΠΑΘΕ που παραμένει κλειστή στο ύψος των Τεμπών, λόγω βραχοπτώσεων.

Τα μέχρι τώρα προβλήματα αντιμετωπίστηκαν άμεσα, επιτυχώς.

Στη δεξιά στήλη "Συνοδευτικό Υλικό" παρατίθεται ο ενημερωτικός χάρτης με τη πλήρη καταγραφή των δυνάμεων της αστυνομίας, της πυροσβεστικής, του ΕΚΑΒ αλλά και των μηχανημάτων υποστήριξης και τα ακριβή σημεία στα οποία βρίσκονται, στις εναλλακτικές διαδρομές της παράκαμψης των Τεμπών.

Υπενθυμίζεται, ότι παραμονή των Χριστουγέννων εγκρίθηκαν από τον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Δημήτρη Ρέππα πιστώσεις συνολικού ύψους 13.600.000 ευρώ για τις Περιφέρειες Θεσσαλίας, Δυτικής και Κεντρικής Μακεδονίας προκειμένου να βελτιωθούν, συντηρηθούν και αποχιονιστούν οι εναλλακτικοί οδικοί άξονες, αλλά και τα οδικά δίκτυα αρμοδιότητας των Περιφερειών που υποβοηθούν στην εξομάλυνση του κυκλοφοριακού φόρτου στο συγκεκριμένο παρακαμπτήριο δίκτυο.

Στην Περιφέρεια Θεσσαλίας διατίθενται για το σκοπό αυτό 5.500.000 ευρώ, στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας 4.000.000 ευρώ και στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας 3.000.000 ευρώ.

Περίπου 1.100.000 ευρώ θα διατεθεί για την πληρωμή αποκλειστικά της μισθοδοσίας του εποχικού προσωπικού των Διευθύνσεων Ελέγχου Συντήρησης Έργου Περιφέρειας Θεσσαλίας (500.000 ευρώ), Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (300.000 ευρώ), Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (300.000 ευρώ).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v